Κούρσα για δύο

Καρίμ Σορούρ και Τομ Παπαδόπουλος κάνουν κινήσεις για να αναλάβουν την ΠΑΕ Ηρακλής.

Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα του επενδυτή στον Ηρακλή, με τους Καρίμ Σορούρ και Τομ Παπαδόπουλο να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και να κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις. Το ποιος τελικά θα αναλάβει την «κυανόλευκη» ΠΑΕ θα εξαρτηθεί τόσο από την αποφασιστικότητά τους, όσο και από τους ανθρώπους του Γηραιού. Μάλιστα υπάρχει η σκέψη για τεθεί το θέμα σε ανοιχτή γενική συνέλευση και ο κόσμος του Ηρακλή να πάρει την τελική απόφαση.

Ο Καρίμ Σορούρ κινείται μεθοδικά για να αποκτήσει τον Ηρακλή, καθώς τη Δευτέρα (27/08) η σύζυγός του, στο όνομα της οποίας θα είναι οι μετοχές, πήρε την άδεια από την Επιτροπή Φιλάθλου Ιδιότητας. Η επόμενη κίνηση είναι να συγκεντρώσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα θα για περάσει από τον έλεγχο της ΕΕΑ, από τη στιγμή που θα πάρει τις μετοχές της ΠΑΕ. Όπως μεταφέρεται από το περιβάλλον του, ο Καρίμ Σορούρ είναι έτοιμος να στείλει τα χρήματα από την στιγμή που θα ανοίξει ο λογαριασμός.

Από την πλευρά του ο Τομ Παπαδόπουλος κινείται επιθετικά για να αποκτήσει προβάδισμα στην απόκτηση της ΠΑΕ Ηρακλής. Ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας ετοιμάζεται να στείλει 50.000 ευρώ, δίνοντας άμεσα λύση στο πρόβλημα ρευστότητας. Ωστόσο η κίνηση αυτή ίσως δεν είναι αρκετή.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep