«Μόνο άνοδος, τίποτα άλλο»

Ο Μιχάλης Φράγκος μίλησε στο Fl News για τη μεταγραφή του στον Βόλο.

[googlead][/googlead]

Ύστερα από ένα χρόνο στη Super League με τη Λαμία, ο Μιχάλης Φράγκος επέστρεψε στη Footbal League για λογαριασμό του Βόλου. Ο 28χρονος επιθετικός μίλησε στο Fl News για το νέο βήμα στην καριέρα του και αφού υποστήριξε ότι δεν υπάρχει άλλος... δρόμος από την άνοδο για τους Θεσσαλούς, ανέφερε ότι δικός του στόχος είναι να βάλει πολλά γκολ.

-Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από τη νέα ομάδα;
«Σχημάτισα πολύ καλές εντυπώσεις ως τώρα! Η ομάδα λειτουργεί όπως και οι ομάδες της Super League, δεν έχει κάτι να ζηλέψει! Έχει πολύ καλη οργάνωση και εγκαταστάσεις και διαπίστωσα ότι το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό. Είμαστε σαν οικογένεια! Φυσικά μέσα σε όλα αυτά βοηθάει πολύ και η φιλοσοφία του προπονητή».

-Πόσο δύσκολο ήταν να επιστρέψεις στη Football League έχοντας παίξει στη Super League;
«Δεν μου ήταν δύσκολο γιατί έχω μάθει να προσαρμόζομαι σε νέα δεδομένα και πιστεύω ότι θα επιστρέψω ξανά στη Super League με τον Βόλο».

-Ο στόχος που έχει τεθεί στην ομάδα ενόψει της νέας σεζόν ποιος είναι;
«Ο στόχος είναι μόνο η άνοδος! Δεν συμβιβαζόμαστε με κάτι άλλο και τώρα μένει να το δείξουμε και μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

-Ο δικός σου προσωπικός στόχος; Τι έχεις στο μυαλό σου να πετύχεις;
«Θέλω να δουλεύω μέρα με την μέρα όσο πιο σκληρά μπορώ ώστε να καταφέρω να δίνω το 100% σε κάθε παιχνίδι και με αυτόν τον τροπο να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει και αυτή με τη σειρά της το στόχο της. Στο μυαλό μου σίγουρα κυριαρχεί να βρίσκω τα δίχτυα και να συνεισφέρω στην ομάδα μου. Φέτος βρίσκομαι σε μια ομάδα που παίζει επιθετικά, κάτι που εύχομαι να μεταφραστεί και σε πολλά γκολ».

-Ποιον βλέπεις φαβορί για την άνοδο;
«Σε περίπτωση που τελικά ανέβουν δύο ομάδες φέτος ,αν εξαιρέσω τον Βόλο που φυσικά έχει στόχο την άνοδο, τότε σαν φαβορί βλέπω τόσο την Δράμα όσο και τον Ηρακλή. Ιστορικές ομάδες και οι δύο που σίγουρα θα επιδιώξουν την επιστροφή τους στη μεγάλη κατηγορία».

* Ο Φράγκος είναι γεννημένος στις 20 Μαΐου 1990 και παλαιότερα έχει αγωνιστεί και σε Θρασύβουλο, Πρέβεζα, Διαγόρα, Ρόδο, Πανηλειακό, Φωκικό, Καλλιθέα, Καλλονή και Σπάρτη.

Last modified onΚυριακή, 19 Αύγουστος 2018 11:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep