Παίρνουν χρόνο

Μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στις τελικές προσπάθειες περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του Βόλου ο Χουάν Φεράντο. Μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στις τελικές προσπάθειες περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του Βόλου ο Χουάν Φεράντο.

Ο Βόλος συνεχίζει να δουλεύει πάνω στις αδυναμίες του στις προπονήσεις και ο Χουάν Φεράντο θέλει να δει βελτίωση στο φιλικό με τα Τρίκαλα. 

Το φιλικό της Τετάρτης (22/8) είναι αρκετά σημαντικό για το τεχνικό επιτελείο της ομάδας του Βόλου, αφού οι ποδοσφαιριστές του έχουν μείνει αρκετό διάστημα χωρίς αγώνα, δουλεύουν αρκετά πάνω στα σημεία που έχει ξεχωρίσει ο τεχνικός Χουάν Φεράντο και επιθυμούν να δουν βελτιωμένη εικόνα κόντρα στα Τρίκαλα. 

Η ακύρωση της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα έδωσε παραπάνω χρόνο στην ομάδα για να δουλέψει πάνω στα συμπεράσματα των αγώνων με την Λαμία και τον Εθνικό. Η αδυναμία που έδειξε στην δημιουργία φάσεων και το 0-0 με την ομάδα του Πειραιά έφεραν την ενίσχυση και με τον Μιχάλη Φράγκο από την Λαμία, ο οποίος είναι πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής στην αναμέτρηση της Τετάρτης στα Τρίκαλα. 

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep