«Ξεκινάμε με μεγάλη χορηγία»

Ο Φάνης Τουτζιάρης για την επιστροφή του Μυροφορίδη στον Ηρακλή, αλλά και για τις επαφές με τον Σορούρ.

Στον ρδιοφωνικό σταθμό Fair Play 96,6 FM μίλησε ο Φάνης Τουτζιάρης. Το μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ηρακλή αναφέρθηκε στην επιστροφή του Παύλου Μυροφορίδη στον Ηρακλή, αλλά και στις τις επαφές με τον Καρίμ Σορούρ που επιθυμεί να πάρει τις μετοχές της ομάδας.

Αρχικά είπε: «Η πλειοψηφία της διοίκησης αποφασίζει στον Ηρακλή και έτσι πάρθηκε η απόφαση για τη συνεργασία με τον Παύλο Μυροφορίδη, ο οποίος αναλαμβάνει τα πάντα γύρω από το ποδοσφαιρικό τμήμα, για το οποίο αυτός αποφασίζει και αυτός είναι υπεύθυνος για τις επιλογές και τις μεταγραφές. Έχουμε εμπιστοσύνη στον Παύλο και θα αναπτύξει σε συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή όλο το πλάνο του, ενώ είναι σημαντικό πλέον ότι ξεκινάμε με μια μεγάλη χορηγία, που θα μας δώσει ο κ. Μπαλτίδης, τη Στοιχηματική εταιρία που εκπροσωπεί».

Για τον Καρίμ Σορούρ:
«Έχω μιλήσει μαζί του, ξέρω ότι έφυγε στην Αλεξάνδρεια, για να τα βάλει κάτω και να μας καταθέσει πρόταση, θα έρθει στη Θεσσαλονίκη ο οικονομικός διευθυντής του και περιμένουμε να δούμε τι θα αποφασίσει, γιατί πλέον είναι στο χέρι του να πάρει τις μετοχές της ΠΑΕ Ηρακλής».

Για το αν έχει αντιρρήσεις με τις επιλογές Μυροφορίδη, παικτών, ακόμη και προπονητή ο Αιγύπτιος:
«Δε νομίζω ότι είναι τέτοιος άνθρωπος να μην εμπιστεύεται εμάς που θέλουμε το καλό του Ηρακλή και πιστεύω ότι δεν θα έχει καμία αντίρρηση πάνω στο πλάνο που ετοιμάζει ο Μυροφορίδης, όπως επίσης και ότι ο ίδιος θα ασχοληθεί με άλλα σοβαρά πράγματα για τον Ηρακλή, όπως οι μετοχές, η οργάνωση της νέας ΠΑΕ, το μάρκετινγκ και άλλα θέματα».

Τελείωσε, λέγοντας: «Είμαι αισιόδοξος και για το ιδιοκτησιακό και για το αγωνιστικό, ο Ηρακλής πιστεύω ότι θα έχει πρόοδο και στα δυο θέματα, αλλά θέλουμε να βοηθήσει και ο κόσμος. Είναι λάθος μας να μην έχουμε 3.000 διαρκείας τουλάχιστον, για να ξεκινήσει η χρονιά και να βοηθηθεί η ομάδα στην αρχή. Ο κόσμος μας πρέπει να βοηθήσει…».

Last modified onΣάββατο, 11 Αύγουστος 2018 23:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep