Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Νέα γραφεία ο Βύζας

Ο Βύζας Μεγάρων έχει αρχίσει την οργάνωση του σε όλα τα θέματα και τα νέα γραφεία αποτελούν ακόμη ένα δείγμα, τόσο της οργάνωσης, όσο και της στήριξης από την τοπική κοινωνία. Ο Βύζας Μεγάρων έχει αρχίσει την οργάνωση του σε όλα τα θέματα και τα νέα γραφεία αποτελούν ακόμη ένα δείγμα, τόσο της οργάνωσης, όσο και της στήριξης από την τοπική κοινωνία.

Σε νέο χώρο που παραχώρησε το νέο μέλος της διοίκησης Λουκάς Σταύρου στο κέντρο των Μεγάρων θα στεγαστούν τα γραφεία της ΠΑΕ.

Η στήριξη της τοπικής κοινωνίας των Μεγάρων είναι αρκετά σημαντική για την επόμενη ημέρα του Βύζαντα και ήδη η πρώτη κίνηση έγινε από τον Λουκά Σταύρου. Ο επιχειρηματίας από τα Μέγαρα μπήκε στη νέα διοίκηση και παράλληλα έδωσε και χώρο στο κέντρο της πόλης για να στεγαστούν οι άνθρωποι που θα τρέχουν για τα θέματα της ΠΑΕ και όλες οι υπηρεσίες της.

Οι άνθρωποι της ομάδας «τρέχουν» με τα διαδικαστικά θέματα και μετά την έκδοση των διαρκείας θα ακολουθήσουν και άλλες κινήσεις στο οργανωτικό επίπεδο που είναι απαραίτητες ώστε η ομάδα να μπορεί να ξεκινήσει απερίσπαστη την προετοιμασία της για την ερχόμενη περίοδο. Μέχρι τις 23 Ιουλίου που έχει οριστεί η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας θα έχουν ολοκληρωθεί οι μεταγραφικές κινήσεις, αλλά και όλα τα θέματα που αφορούν το γήπεδο και την στελέχωση του τεχνικού επιτελείου.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep