Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Εξι "έπεισαν" στις δοκιμές

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας έχει εγκρίνει την απόκτηση έξι ποδοσφαιριστών που δοκιμάστηκαν στα φιλικά του Βύζαντα. Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας έχει εγκρίνει την απόκτηση έξι ποδοσφαιριστών που δοκιμάστηκαν στα φιλικά του Βύζαντα.

Στον Βύζαντα αρχίζουν την στελέχωση του ρόστερ της ομάδας με τους ποδοσφαιριστές που έπεισαν στις δοκιμές.

Οι ποδοσφαιριστές που δοκιμάστηκαν στα φιλικά που έδωσε ο Βύζας Μεγάρων αμέσως μετά το τέλος του πρωταθλήματος ήταν αρκετοί, αλλά μόλις έξι από αυτούς πέρασαν τις "εξετάσεις" και κρίθηκε πως μπορούν να προσφέρουν. Η διοίκηση έχει ήδη έρθει σε συμφωνία μαζί τους και απομένει το τυπικό μέρος και οι εργομετρικές εξετάσεις στις οποίες πρέπει να υποβληθούν.

Αυτή είναι η πρώτη κίνηση για την οργάνωση της ερχόμενης σεζόν και χρειάζεται να γίνουν αρκετές ακόμη ώστε να γεμίσει το ρόστερ της ομάδας που αυτή τη στιγμή έχει μόλις πέντε συμβόλαια. Οι Βλάχος, Νταντάμης, Ροβίθης, Γεωργακόπουλος και Χάλαρης - που έχει συμφωνήσει να ανανεώσει - είναι οι μοναδικοί που μπορούν να λογίζονται στο ρόστερ που τις επόμενες ημέρες θα στελεχωθεί και με ποδοσφαιριστές που ήδη έχουν γίνει διαπραγματεύσεις και προέρχονται από τα πρωταθλήματα της Football League, αλλά και της Super League.

Last modified onΚυριακή, 01 Ιούλιος 2012 20:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep