Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Εντελώς νέα ομάδα

Με τέσσερις ποδοσφαιριστές ξεκινά το ρόστερ του Βύζαντα για φέτος, το οποίο θα ανανεωθεί απόλυτα. Με τέσσερις ποδοσφαιριστές ξεκινά το ρόστερ του Βύζαντα για φέτος, το οποίο θα ανανεωθεί απόλυτα.

Ο Βύζας αλλάζει το ρόστερ του ενόψει της νέας σεζόν και είναι χαρακτηριστικό πως αυτή τη στιγμή έχει μόλις τέσσερις παίκτες.

Από την αρχή ξεκινά το χτίσιμο του Βύζαντα για τη νέα σεζόν και μετά την επικύρωση της συμφωνίας με τον προπονητή Παναγιώτη Τζαναβάρα αρχίζει η στελέχωση του ρόστερ με ποδοσφαιριστές. Οι κινήσεις που είχαν επισημανθεί από την το τέλος του πρωταθλήματος έχουν αρχίσει να γίνονται πράξη και ήδη υπάρχει επαφή με αρκετούς ελεύθερους ποδοσφαιριστές.

Η διοίκηση έχει δεσμευθεί πως την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου θα ανακοινώσει τις πρώτες μεταγραφές, ενώ μέσα στις επόμενες θα οριστικοποιηθούν και οι άμεσοι συνεργάτες του Παναγιώτη Τζαναβάρα στο τεχνικό επιτελείο.

Οι ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαιο και θα συνεχίσουν τη νέα σεζόν στον Βύζαντα είναι οι Γιώργος Χάλαρης, Παναγιώτης Βλάχος, Μανώλης Ροβίθης και Νίκος Νταντάμης. Αυτοί οι τέσσερις είναι οι μόνοι που μπορούν να υπολογιστούν στο ρόστερ αυτή τη στιγμή, το οποίο τις επόμενες ημέρες θα αρχίσει να αποκτά και άλλα ονόματα.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep