Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

23 Ιουλίου με Τζαναβάρα

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Βύζαντα Μεγάρων και έδωσε το πρώτο ραντεβού για τη νέα σεζόν στις 23 Ιουλίου. Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Βύζαντα Μεγάρων και έδωσε το πρώτο ραντεβού για τη νέα σεζόν στις 23 Ιουλίου.

Ο Βύζας Μεγάρων ξεκινά προετοιμασία στις 23 Ιουλίου, ενώ τελείωσε και το τυπικό μέρος της συμφωνίας με τον Παναγιώτη Τζαναβάρα που ανανέωσε το συμβόλαιο του.

Το βράδυ της Τρίτης, μετά το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ υπήρξε συνάντηση των ανθρώπων του Βύζαντα με τον Παναγιώτη Τζαναβάρα που επέστρεψε από το σεμινάριο της UEFA στη Ρόδο. Οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει για την ανανέωση της συνεργασίας του και έμενε το τελευταίο ραντεβού, όπου περισσότερο θα όριζαν τα θέματα οργάνωσης της ομάδας.

Αποφάσισαν η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν να πραγματοποιηθεί στο γήπεδο των Μεγάρων στις 23 Ιουλίου και η ομάδα να κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασία της στα Τρία Πέντε Πηγάδια από τις 5 Αυγούστου. Εκεί θα παραμείνει για δύο εβδομάδες, όπου θα δώσει και φιλικά παιχνίδια πριν επιστρέψει για το τελικό στάδιο στα Μέγαρα.

Last modified onΤετάρτη, 27 Ιούνιος 2012 18:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep