Περιμένει ο Ερασιτέχνης

Ο Δημήτρης Δοξάκης κατέθεσε προσφυγή κατά του Παναιγιαλείου. Ο Δημήτρης Δοξάκης κατέθεσε προσφυγή κατά του Παναιγιαλείου.

Στον Παναιγιάλειο υπάρχει θολό τοπίο για την επόμενη ημέρα, αλλά για να αναλάβει ο Ερασιτέχνης θα πρέπει να γίνει η επικύρωση της βαθμολογίας της Football League.  

Σε κατάσταση αναμονής βρίσκονται στον Παναγιάλειο, αφού δεν μπορεί να υπάρξει εξέλιξη διοικητικά πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Η ομάδα τυπικά έχει δύο αγώνες ακόμη, αφού υπάρχουν στο πρόγραμμα οι αναμετρήσεις με τις ομάδες που έχουν αποχωρήσει και έτσι όλοι θα πρέπει να περιμένουν μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος. 

Καταλυτική είναι η ημερομηνία που θα γίνει η επικύρωση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Football League, αφού τότε θα υπάρχει επίσημο χαρτί για τον υποβιβασμό και πέρασμα της ποδοσφαιρικής ομάδας από την ΠΑΕ στον Ερασιτέχνη Παναιγιάλειο. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ενδιαφέρον από την τοπική κοινωνία και ανθρώπους εκτός για να συμμετάσχει η ομάδα στην Γ' Εθνική.  

3.000 ΕΥΡΩ Ο ΔΟΞΑΚΗΣ 

Τέλος δεν έχει η λίστα με τις οφειλές του Παναιγιαλείου, με τον Δημήτρη Δοξάκη να διεκδικεί τα χρήματα του μέσω προσφυγής. Ο 19χρονος μέσος που αποκτήθηκε από την ομάδα του Αιγίου τον Ιανουάριο, αγωνίστηκε σε 7 ματς και λόγω των προβλημάτων ρευστότητας που υπήρχαν δεν πήρε παρά ένα μικρό μέρος των χρημάτων. Η προσφυγή του αφορά περισσότερα τους μισθούς που δεν καταβλήθηκαν σε αυτό το διάστημα και το συνολικό ποσό δεν ξεπερνά τις 3.000 ευρώ.

Last modified onΚυριακή, 20 Μάιος 2018 13:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep