«Δεν είχαμε πια αντοχές»

Σταματής και Σμίλτος μίλησαν για τις δυσκολίες που βίωσαν στον Παναιγιάλειο.

[googlead][/googlead]

Ανδρέας Σταματής και Γιώργος Σμίλτος τοποθετήθηκαν για τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισαν εφέτος στον Παναιγιάλειο. Υποστήριξαν ότι ουδέποτε πίστεψαν στον Αιγύπτιο, ότι ήταν λάθος τους που κατέβηκαν στην Κρήτη για τους αγώνες με ΟΦΗ και ΑΟΧ Κισσαμικό, ενώ δανέφεραν ότι έχουν προβλήματα και με τα απλήρωτα σπίτια. Αναλυτικά:

«Ήρθαμε στο Αίγιο με όνειρα καριέρας, συναντήσαμε αλλαγές προπονητών και διοίκησης, μέχρι που δεν πήγαινε άλλο στα οικονομικά θέματα. Παρά τις διαβεβαιώσεις, περάσαμε χωρίς χρήματα τα Χριστούγεννα και με κάποια έναντι το Πάσχα, χωρίς να μπορούμε να επισκεφθούμε τις οικογένειές μας. Επιστρέψαμε μετά από μια τριήμερη αποχή, με τη διαβεβαίωση ότι θα πληρωνόμαστε κάθε 10ήμερο. Στον Αιγύπτιο δεν πιστέψαμε ποτέ, φτάσαμε σε σημείο να μην μπορούμε να συγκεντρωθούμε, να μην έχουμε αντοχές να ξεπεράσουμε τα προβλήματα.

Ήταν λάθος μας να πάμε στην Κρήτη. Μας έταξαν 10000, εισπράχτηκαν από κάποιους συνολικά 4500, οι παλαιότεροι πειστήκαμε ότι έχουν κατατεθεί χρήματα, αφού μας παρουσίασαν αντίγραφα τραπεζικών επιταγών, χωρίς να υπάρχει όμως αντίκρισμα, όπως διαπιστώσαμε εκ των υστέρων. Πέρα από τα υπόλοιπα, έχουμε προβλήματα και με τα απλήρωτα σπίτια, κάποιοι έχουμε παραμείνει εδώ γιατί δεν μπορούμε να φύγουμε».

Last modified onΔευτέρα, 21 Μάιος 2018 22:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep