«Κοντά σε όλη την Κρήτη»

Το δώρο του ΟΦΗ στην οικογένεια του άτυχου ποδοσφαιριστή της Νεάπολης.

Ο ΟΦΗ έσπευσε αμέσως να σταθεί στο πλευρό του άτυχου ποδοσφαιριστή της Νεάπολης και έδειξε τη στήριξή του με την παρουσία του στο φιλικό του Σαββάτου (19/05). Οι «μελανόλευκοι» δώρισαν στην οικογένειά του μία φανέλα υπογεγραμμένη από όλους, αφού όπως τόνισαν, είναι καθήκον τους να συμμετέχουν σε τέτοιες πρωτοβουλίες.

Από τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, ο Γιάννης Ποτουρίδης δήλωσε:

«Από την πρώτη στιγμή δεχθήκαμε αυτήν την πρόσκληση. Σε τέτοιες ενέργειες η ομάδα του ΟΦΗ πρέπει να είναι πάντα δίπλα. Όσο μπορούμε θα βοηθάμε τέτοιες καταστάσεις. Πιστεύω να δώσαμε χαρά και στο παιδί και στον κόσμο που ήρθε και όπου αλλού μας χρειαστεί ο κόσμος θα είμαστε δίπλα τους. Είναι χαρά να πηγαίνουμε σε διάφορες περιοχές της Κρήτης και ο κόσμος να είναι δίπλα μας. Όπως δίπλα μας ήταν ο κόσμος του ΟΦΗ όλη τη χρονιά και τον ευχαριστούμε».

Ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος ανέφερε:

«Είναι ένας αγώνας για ιερό σκοπό. Τέτοιοι αγώνες πρέπει να γίνονται συνέχεια και σαν ΟΦΗ που είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Κρήτη, πρέπει να βοηθάμε. Ήρθαμε με μεγάλη μας χαρά και μεγάλη μας ευχαρίστηση. Νοιώθουμε χαρούμενοι που βρεθήκαμε στη Νεάπολη».

«Ιερός σκοπός»

«Ηρθαμε στη Νεάπολη για ένα ιερό σκοπό», είπε από την πλευρά του ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος και περιέγραψε τα δικά του συναισθήματα, των παικτών του και της ομάδας του για την παρουσία της στη Νεάπολη:

«Με πολύ χαρά δεχθήκαμε αυτήν την πρόσκληση. Όλες οι ομάδες να ανταποκρίνονται. Αυτό κάναμε και εμείς. Έτσι αρμόζει στην ομάδα μας. Μακάρι αυτό που κάναμε να βοηθήσει αυτόν τον άνθρωπο, που έχει ανάγκη».

«Ο ΟΦΗ κοντά σε όλη την Κρήτη»

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, Κώστας Καζανάκης ανέφερε: «Ο ΟΦΗ είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Κρήτης και έχει Παγκρήτιο χαρακτήρα. Πρέπει όλοι να γίνουμε μια οικογένεια. Είναι υποχρέωσή μας να είμαστε κοντά σε όλη την Κρήτη. Μια μεγάλη ομάδα για να παραμείνει μεγάλη, πρέπει να διατηρήσουμε την καλή σχέση που έχουμε με όλο το νησί».

«Σαν ΟΦΗ δίπλα σε τέτοια γεγονότα»

Εκ μέρους των δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ο Νίκος Ανδριαδάκης, ο οποίος λόγω και των στενών σχέσεων της οικογένειάς του με την περιοχή, ανέλαβε όλο το οργανωτικό κομμάτι του φιλανθρωπικού φιλικού, είπε:

«Ήρθαμε να βοηθήσουμε ένα ποδοσφαιριστή της Νεάπολης, που είχε ένα σοβαρό τροχαίο. Ο ΟΦΗ, η διοίκηση, ο προπονητής και οι παίκτες ευαισθητοποιήθηκαν αμέσως. Κάναμε αυτόν τον αγώνα για να βοηθήσουμε τον προπονητή και την οικογένειά του. Χαίρομαι που σαν ΟΦΗ είμαστε δίπλα σε τέτοια γεγονότα».

«Σπουδαίος αγώνας»

Ο αντιπεριφερειάρχης Κρήτης και υπεύθυνος για θέματα αθλητισμού, Νίκος Συριγωνάκης, τόνισε: «Είναι ένας αγώνας με σπουδαία κοινωνική διάσταση. Ευχόμαστε ο Γιώργος, το παιδί αυτό που τραυματίστηκε, πρώην ποδοσφαιριστής της Νεάπολης, να τα καταφέρει. Ο αγώνας αυτός είναι ένα σημαντικό μήνυμα του αθλητισμού. Συγχαίρω τους εμπνευστές και τους διοργανωτές».

«Ευχαριστούμε τον ΟΦΗ»

Ο πρόεδρος της ΑΕ Νεάπολης, Κώστας Καστελλιανάκης συμπλήρωσε: «Ήταν ένας σπουδαίος αγώνας χωρίς νικητές και ηττημένους. Ευχαριστώ την ΠΑΕ ΟΦΗ για τη συμμετοχή της και ειδικότερα τον Νίκο Ανδριαδάκη που έτρεξε πολύ για το σκοπό αυτό. Για εμάς σαν κοινωνία της Νεάπολης είναι πολύ σημαντικό αυτό που έγινε».

Last modified onΚυριακή, 20 Μάιος 2018 11:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep