«Ο σκοπός ήταν ιερός»

Ο ΟΦΗ αντιμετώπισε την ομάδα της Νεάπολης Λασιθίου για φιλανθρωπικό σκοπό. Ο ΟΦΗ αντιμετώπισε την ομάδα της Νεάπολης Λασιθίου για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε για το χρέος του ΟΦΗ να ανταποκρίνεται σε κάθε κάλεσμα βοήθειας προς τους συνανθρώπους μας.

Δηλώσεις έκανε ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος μετά το τέλος της αναμέτρησης της ομάδας του Ηρακλείου με την Νεάπολη Λασιθίου (10-1) που έγινε για την οικονομική ενίσχυση ποδοσφαιριστή της περιοχής, ο οποίος είχε ένα σοβαρό τροχαίο και νοσηλεύεται σε κέντρο αποκατάσταση στη Λάρισα.

Οι δηλώσεις του Νίκου Παπαδόπουλου:

«Με χαρά αποδεχτήκαμε την πρόσκληση που μας έγινε να βοηθήσουμε με τη συμμετοχή μας σε ένα φιλικό που γίνεται για ιερό σκοπό γιατί έτσι αρμόζει στην ομάδα μας. Ελπίζω να βοηθήσουμε τον συνάνθρωπό μας».

Για την επόμενη ημέρα του ΟΦΗ...

«Όσον αφορά στον ΟΦΗ, προχωράμε στα επόμενα βήματα πάντα σε συνεννόηση με την διοίκηση και είμαστε σε καλό δρόμο. Πρωταρχικός στόχος μας είναι να τελειώσει το θέμα των ανανεώσεων που είναι ηθικό και μετά να προχωρήσουμε σε μεταγραφές. Υπάρχει χρόνος. Είναι μία δύσκολη περίοδος και έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός. Αυτή είναι όμως η σημαντικότερη περίοδος για να πετύχεις τους στόχους σου».

Για τη φιέστα με την Σπάρτη...

«Οι παίκτες περιμένουν το ματς με την Σπάρτη, ένα ματς γιορτή που θα το πανηγυρίσουμε αλλά όχι με τρελά πράγματα. Η επόμενη μέρα θέλει δουλειά καθώς είναι μεγαλύτερες οι απαιτήσεις».

ΝΙΚΗ ΜΕ 10-1

Ο ΟΦΗ επικράτησε με 10-1. Πρωταγωνιστής με έξι γκολ ήταν ο Τοπούζης ενώ από ένα τέρμα σημείωσαν οι Φαζός, Παπατόλιος, Κουτσιανικούλης και Μάνος. Για την Νεάπολη το γκολ πέτυχε ο Βασιλόπουλος. Στην αναμέτρηση με τα χρώματα του ΟΦΗ αγωνίστηκε και ένας τερματοφύλακας που προέρχεται από την Κω.

ΑΕΝ: Σταυριανουδάκης, Κωστάκης, Ζανταλής, Τραμπάκουλας, Πετράκης, Κοκολάκης, Ζαμπετάκης, Χρηστάκης, Περράκης, Γκερδούκι, Βασιλόπουλος. Έπαιξαν και οι: Ξενικάκης, Φαιτάκης, Χατζάκης, Κουνελάκης, Ρογδάκης, Δήμας, Σγουρός, Βλαχάκης.

ΟΦΗ: Κανάνης, Αργυρόπουλος, Φαζός, Βαφέας, Μονιάκης, Μαχαίρας, Νάστος, Κοέλιο, Λεάλ, Παπατόλιος, Τοπούζης. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Κομεσίδης, Παπαστεριανός, Κοιλιάρας, Μάνος, Κουτσιανικούλης.

ΟΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Πριν τον αγώνα έγιναν βραβεύσεις από την Αθλητική Ένωση Νεάπολης Λασιθίου στους Νίκο Παπαδόπουλο, Δημήτρη Μάνου και Νίκο Ανδριαδάκη, αλλά και στην ομάδα του ΟΦΗ και την Αστυνομική Διευθυνση Νεάπολης.

Last modified onΚυριακή, 20 Μάιος 2018 11:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep