Οικονόμου... 2020

Έσυρε τον χορό των ανανεώσεων στον ΟΦΗ ο 22χρονος, Άγγελος Οικονόμου.

Ένας από τους μεγάλους άτυχους της φετινής σεζόν στον ΟΦΗ ήταν ο Άγγελος Οικονόμου. Ο 22χρονος (23/8/95) μέσος είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι για ένα χρόνο προερχόμενος από τα τμήματα υποδομής της Μπάγερν Μονάχου, όμως στη 2η συμμετοχή του, τον Νοέμβριο απέναντι στον Αιγινιακό υπέστη ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ τον στήριξε και, μάλιστα, φρόντισε να σύρει με τον συγκεκριμένο τον χορό των ανανεώσεων. Ο Οικονόμου, λοιπόν, υπέγραψε νέο συμβόλαιο έως το 2020 δείγμα της εμπιστοσύνης που έχει στις δυνατότητές του ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Όπως ανακοίνωσαν οι «μελανόλευκοι»:

«Η πρώτη ανανέωση για τον ΟΦΗ της Σούπερ Λίγκ, έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Ανθρωπιστικά, αλλά και αγωνιστικά. Ο 23χρονος μέσος Αγγελος Οικονόμου, ο οποίος έχασε τη χρονιά λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού που τον οδήγησε στο χειρουργείο στο ξεκίνημα της σεζόν, είναι ο πρώτος παίκτης, που συμφώνησε προφορικά με την ομάδα μας, για να παραμείνει σε αυτήν τα επόμενα δυο χρόνια.

Ο Οικονόμου συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ και υπεύθυνο μεταγραφών, Κώστα Καζανάκη και έδωσε τα χέρια. Στον ΟΦΗ πιστεύουν πολύ στο ταλέντο του ποδοσφαιριστή, ο οποίος ανδρώθηκε στα τμήματα υποδομής της Μπάγερν Μονάχου, όπου έμεινε 8 χρόνια, φτάνοντας μέχρι και την δεύτερη ομάδα, με την οποία αγωνίστηκε στο Τσάμπιονς Λιγκ Νέων.

Η πρώτη ανανέωση του ΟΦΗ μας, για την Σούπερ Λιγκ, είναι ιδιαίτερη! Ο Άγγελος Οικονόμου, θα είναι μαζί μας για τα επόμενα 2 χρόνια! Μπράβο Αγγελε! OΦΗ-ΟΜΑΔΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ #ofi1925».

Last modified onΠέμπτη, 17 Μάιος 2018 12:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep