«Όλοι να είναι εκεί»

Όλος ο οργανισμός του ΟΦΗ στο πλευρό του ποδοσφαιριστή της ΑΕΝ. Τι είπε ο Νίκος Ανδριαδάκης για το φιλανθρωπικό φιλικό του Σαββάτου (19/05).

«Ο ΟΦΗ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο. Είναι και η ανθρωπιά, που πρέπει να στέλνει ο σύλλογος, ως ηχηρό μήνυμα σε κάθε ευκαιρία. Πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι». Με αυτή τη δήλωση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ο Νίκος Ανριαδάκης εκ μέρους του γραφείου δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ μίλησε για το φιλανθρωπικό φιλικό που θα δώσει το Σάββατο (19/05, 17:00) η ομάδα του Ηρακλείου στη Νεάπολη.

Όπως ανέφερε ο Ανδριαδάκης:

«Όλος ο ΟΦΗ θα στηρίξει αυτή τη σπουδαία πρωτοβουλία. Η ομάδα, ο κόουτς, οι παίκτες και όσοι φίλαθλοι μπορέσουν, να είναι εκεί. Από την πρώτη στιγμή η ομάδα του ΟΦΗ ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των ανθρώπων της Νεάπολης, για να βοηθήσει γι' αυτό τον σκοπό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ξενοδόχους από το Λασίθι που θα φιλοξενήσουν την ομάδα μας στο περιθώριο του αγώνα».

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Το παιχνίδι γίνεται για την οικονομική ενίσχυση ποδοσφαιριστή της περιοχής, ο οποίος είχε ένα σοβαρό τροχαίο και νοσηλεύεται σε κέντρο αποκατάσταση στη Λάρισα. Τα έξοδα νοσηλείας είναι πολύ μεγάλα, για την οικογένειά του και στην περιοχή υπάρχει μια κινητοποίηση για την ευαισθητοποίηση όλων προκειμένου να συνδράμουν για τον σκοπό αυτό.

Το κόστος εισιτηρίου του αγώνα είναι 5 ευρώ και τα έσοδα θα διατεθούν αποκλειστικά για τον ιερό αυτό σκοπό. Η αποστολή του ΟΦΗ θα μεταβεί το Σάββατο το πρωί με το πούλμαν της ομάδας, στον Αγιο Νικόλαο, όπου θα γευματίσει στο εστιατόριο «Αμμούδι» και μετά θα ξεκουραστεί για μερικές ώρες στο ξενοδοχείο «Ερμής», πριν αναχωρήσει για τη Νεάπολη, για το φιλικό παιχνίδι. Μετά το τέλος του αγώνα η ομάδα της ΑΕ Νεάπολης θα παραθέσει δείπνο στην αποστολή του ΟΦΗ, σε εστιατόριο της περιοχής».

Last modified onΠέμπτη, 17 Μάιος 2018 11:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep