Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Επικύρωση... Τζαναβάρα

Η επιστροφή του Παναγιώτη Τζαναβάρα από την Ρόδο οριοθετεί το ραντεβού με την διοίκηση στις δύο προσεχείς μέρες. Η επιστροφή του Παναγιώτη Τζαναβάρα από την Ρόδο οριοθετεί το ραντεβού με την διοίκηση στις δύο προσεχείς μέρες.

Στον Βύζαντα περιμένουν την επιστροφή του Παναγιώτη Τζαναβάρα από το σεμινάριο της UEFA στη Ρόδο για το τελικό ραντεβού.

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας επιστρέφει από την Ρόδο το βράδυ της Τρίτης (26/6) και πλέον την Τετάρτη, ή την Πέμπτη οι δύο πλευρές θα έχουν το τελικο ραντεβού για το τυπικό μέρος της ανανέωσης της συνεργασίας τους. Η αρχική συμφωνία που έχουν κάνει οι δύο πλευρές μιλά για πολλές αλλαγές σε σχέση με τα δεδομένα που "έτρεξε" πέρσι η ΠΑΕ και αυτό είναι στόχος και των δύο.

Οι πρώτες κινήσεις έχουν γίνει ήδη με την απόκτηση έξι ποδοσφαιριστών που θα ανακοινωθούν στις 30 Ιουνίου, όταν και θα τελειώσουν τα συμβαίλαια που έχουν με τις ομάδες που αγωνίζονταν την σεζόν που τελείωσε. Παράλληλα υπάρχει και η αναζήτηση επιθετικών από την αγορά της Γαλλιάς, με την διοίκηση να έχει επισημάνει τρεις περιπτώσεις, για τις οποίες θα δοθεί έκθεση από άνθρωπο που ταξίδεψε για να τους παρακολουθήσει.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep