«Ελάτε για το χειροκρότημα»

Κάλεσμα του Νίκου Παπαδόπουλου για το ματς του ΟΦΗ απέναντι στη Σπάρτη.

[googlead][/googlead]

Ο ΟΦΗ με νίκη στην αυλαία του πρωταθλήματος απέναντι στη Σπάρτη θα πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ο τεχνικός, Νίκος Παπαδόπουλος κάλεσε άπαντες στο γήπεδο για το τελευταίο χειροκρότημα της φετινής σεζόν. Όπως είπε μετά τη νίκη (2-1) σε βάρος του Καραϊσκάκη Άρτας:

«Έγινε ένα ωραίο, ανοικτό παιχνίδι και πιστεύω πως και οι δύο ομάδες μπήκαν καλά. Εμάς μας έλειπε κάτι στο πρώτο ημίχρονο στην τελική προσπάθεια. Δεν είχαμε σε κάποιες στιγμές μια καλή πάσα, ένα καλό κοντρόλ για να βγάλουμε περισσότερες φάσεις και ήταν εμφανές πως είχαμε πρόβλημα στον άξονα. Ο αντίπαλος προσπάθησε να το εκμεταλλευτεί αυτό με τον παραπάνω παίκτη που είχε στον άξονα. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ αφού δεν είχαμε καλή ισορροπία ως ομάδα στην κόντρα επίθεση.

H άποψη μου είναι πως στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα ήταν πολύ καλή και θεωρώ ότι βοήθησαν πάρα πολύ οι αλλαγές μας και μας έδωσαν ενέργεια για να φτάσουμε στην ανατροπή και να παραμείνουμε στην πρώτη θέση που αυτός είναι ο στόχος μας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά που προσπάθησαν να γυρίσουν το παιχνίδι και έδειξαν για ακόμη μια φορά πως αυτή η ομάδα έχει καρδιά, έχει μέταλλο και ότι η φανέλα της είναι πάρα πολύ βαριά.

Αυτή την εβδομάδα έχουμε την διακοπή γιατί υπάρχουν στο πρόγραμμα μας τα παιχνίδια με τις ομάδες που έχουν αποχωρήσει. Θέλω, όμως, από τώρα να δώσω ένα μήνυμα για το τελευταίο παιχνίδι που θα δώσουμε μέσα στην έδρα μας.
Πρέπει ο κόσμος να βρεθεί στο γήπεδο για να χειροκροτήσει αυτά τα παιδιά. Αυτή την ομάδα. Τα παιδιά χρειάζονται τη βοήθεια του κόσμου σε αυτό το παιχνίδι. Την έχουν ανάγκη. Για πολλούς και διάφορους λόγους. Να έρθει και να χειροκροτήσει αυτά τα παιδιά στις 27 Μαΐου στο τελευταίο παιχνίδι με τη Σπάρτη». ανέφερε ο προπονητής του ΟΦΗ. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν να γυρίσουν το παιχνίδι. Η ομάδα έχει βαριά φανέλα, καρδιά και μέταλλο».

Ο αρχηγός, Ανέστης Νάστος δήλωσε:

«Πραγματικά δεν μπορώ να περιγράψω αυτή την προσπάθεια που έχει γίνει από όλα τα παιδιά και αυτό το επιτελείο. Τελικά είμαστε μια ομάδα που της αρέσουν τα δύσκολα και υπήρξαν κάποιες οριακές στιγμές που ξεπεράσαμε. Έτσι και σήμερα, παρότι χάναμε πιστέψαμε πως μπορούμε να το γυρίσουμε και το κάναμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Θέλαμε να μείνουμε στην κορυφή μετά την εξασφάλιση της ανόδου, την πρωτιά. Σε αυτή τη ομάδα αρέσει να βρίσκεται ψηλά. Μετά το παιχνίδι με στην Καλαμαριά είχα πει ότι η κατάλληλη ημερομηνία είναι στις 27 του μήνα και εκεί πρέπει να πανηγυρίσουμε την άνοδο. Θέλουμε τον τον κόσμο μαζί μας, να μας στηρίξει για να πανηγυρίσουμε, όλοι μαζί».

Last modified onΚυριακή, 13 Μάιος 2018 22:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep