Νίκη τίτλου στην Άρτα

Ο ΟΦΗ θέλει νίκη στην Άρτα κόντρα στον Καραϊσκάκη ώστε να φτάσει πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή. Ο ΟΦΗ θέλει νίκη στην Άρτα κόντρα στον Καραϊσκάκη ώστε να φτάσει πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή.

Ο ΟΦΗ θέλει να περάσει και από την Άρτα (Κυριακή 13/5, 15:30) με θετικό αποτέλεσμα ώστε να επιστρέψει ως πρωταθλητής.

[googlead][/googlead]

Με τους τρεις βαθμούς θέλει να γυρίσει από την Άρτα και το ματς με τον Καραϊσκάκη ο ΟΦΗ, ώστε να κάνει ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο του πρωταθλητή. Η ομάδα της Κρήτης έχει να δώσει ακόμη δύο αγώνες μέχρι το τέλος, αφού στο πρόγραμμα του βρίσκεται και το διπλό ρεπό με την Βέροια και τον Αχαρναϊκό.

Η προετοιμασία της ομάδας του ΟΦΗ ολοκληρώθηκε το Σάββατο (12/5) το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο χωρίς νέα προβλήματα για τον τεχνικό της ομάδας, Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος δεν υπολογίζει σε αυτό το παιχνίδι τους τραυματίες Κοιλιάρα, Μονιάκη, Οικονόμου, Δερμιτζάκη.

Στην αποστολή ο τεχνικός του ΟΦΗ, επέλεξε τους Στρέζο, Γιαγκιόζη, Φαζό, Κομεσίδη, Μπολάκη, Ποτουρίδη, Βαφέα, Αργυρόπουλο, Νάστο, Παπαστεριανό, Πουρτουλίδη, Μαχαίρα, Κοέλιο, Περογαμβράκη, Μάνο,Λεάλ, Κουτσιανικούλη, Ντίνα, Βουό.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Δερμιτζάκης, Παναγιώτου, Οικονόμου, Κοιλιάρας, Μονιάκης,Πλευράκης, Κοντογιάννης, Παπατόλιος, Τοπούζης, Νοικοκυράκης.

Last modified onΚυριακή, 13 Μάιος 2018 02:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep