«Κρίμα για την ιστορία του»

Ο Πέτρος Δημητρίου τόνισε πως υπάρχει η διάθεση να παραμείνει στον Παναιγιάλειο, σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται. Ο Πέτρος Δημητρίου τόνισε πως υπάρχει η διάθεση να παραμείνει στον Παναιγιάλειο, σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται.

Ο Πέτρος Δημητρίου ξέσπασε στην συνέντευξη Τύπου κατά των ανθρώπων που κρατάνε χαμηλά τον Παναιγιάλειο και σε όσους έβρισαν την μητέρα του που δεν είναι στη ζωή.

[googlead][/googlead]

Την πίστη του στον Παναιγιάλειο μέχρι το τέλος της φετινής χρονιάς δήλωσε ο Πέτρος Δημητρίου, ο οποίος είπε πως θα μείνει και στα άλλα δύο παιχνίδια μέχρι το τέλος, αλλά παρότι έχει συμβόλαιο για τη νέα χρονιά δεν θα ήθελε να συνεχίσει στην ομάδα σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται.

Οι δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου μετά την εντός έδρας ήττα του Παναιγιαλείου από τον Απόλλωνα Πόντου:

«Είμαι 32 χρόνια στο ποδόσφαιρο και έχω φτάσει 60 χρονών. Η μόνη πικρία που έχω από τη θητεία μου στην ομάδα είναι πως υπήρξαν άνθρωποι από το Αίγιο που στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ μου έβριζαν την μάνα που δεν είναι στη ζωή.

Για το παιχνίδι, τώρα, υπήρξαν πολλές δυσκολίες και μέσα στο 90λεπτο και κάποιες στιγμές το παλέψαμε αν και ουσιαστικά παίζαμε με εννέα παίκτες από τις ενοχλήσεις που είχαν τα παιδιά και δεν μπορούσαν να γίνουν άλλες αλλαγές.

Υπάρχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με τον Παναιγιάλειο και δεν επιθυμώ να παραμείνω σε όποια κατηγορία και να είναι η ομάδα. Με στεναχωρεί που 10 φίλαθλοι θέλουν τον Παναιγιάλειο να είναι ένα μικρό μαγαζάκι, κάτι που είναι αντίθετο στο όνομα του και την ιστορία του. Είναι άξιοι της μοίρας τους αυτοί που επιτρέπουν σε μια μικρή ομάδα ανθρώπων να κρατά τον Παναιγιάλειο χαμηλά.

Θα παραμείνω μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, στα δύο ματς που απομένουν δηλαδή, επειδή εμείς έχουν τα ματς με Αχαρναϊκό και Βέροια στο τέλος. Παλέψαμε με νύχια και με δόντια για να μείνουμε στην κατηγορία και πιστεύω πως η ομάδα θα μείνει».

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 06 Μάιος 2018 22:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep