«Βέλη» Γκάμαρη

Ο Παναιγιάλειος υποδέχεται τον Απόλλωνα Πόντου με στόχο το τρίποντο που θα του δώσει ελπίδες για τη 14η θέση.

Οι προσφυγές άρχισαν στον Παναιγιάλειο και ήδη οι Τσάπαλος, Ρέλλας, Σκαρτσίλας αποτελούν παρελθόν μέσω προσφυγών. Μάλιστα, ο εξωδιοικητικός παράγοντας, Γιώργος Γκάμαρης σε δηλώσεις του υποστήριξε ότι οι τρεις προαναφερθέντες ήταν αυτοί που... ξεσήκωσαν τους υπόλοιπους να μην ταξιδέψουν στην Κρήτη.

Όπως δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γκάμαρης σε ράδιο του Αιγίου: «Αν η ομάδα πέσει δεν πληρώνεται κανένας ποδοσφαιριστής. Ήταν μία πολύ στοχευμένη κίνηση από τους ίδιους ποδοσφαιριστές που παρακίνησαν τους υπόλοιπους να μη μπουν στο πούλμαν για την Κρήτη. Τους είπα και μετά τον αγώνα με τον ΟΦΗ, καλύτερα να μην ανέβαιναν στο πούλμαν, να χάναμε το ματς στα χαρτιά, παρά αυτή την ξεφτίλα. Αυτοί οι ίδιοι παρακινούσαν τους υπόλοιπους να μην ταξιδέψουν. Όσα χρήματα και να δίναμε, δεν θα ανέβαιναν. Δεν τα έχω ξαναδεί αυτά. Για την προηγούμενη επιτήρηση ο κύριος Σκαρτσίλας ζήτησε 1.000 ευρώ για την προηγούμενη επιτήρηση που δεν πήραν οι άλλοι ποδοσφαιριστές».

Όσο για το αν η ΠΑΕ είναι συνεπής σε ό,τι αφορά στην τρίμηνη πληρωμή ασφαλίστρων, ο ίδιος δήλωσε ότι δεν θυμάται, γιατί τα ανοικτά μέτωπα είναι πολλά. Σχετικά με τη μεταβίβαση, ισχυρίστηκε: «Έχει έρθει στην Αθήνα να υπογράψει ο άνθρωπος και τον φρενάρουμε να μη μπλέξει σε μία περιπέτεια δίχως τέλος. Να δώσει 100 χιλιάρικα σε μία ΠΑΕ που δεν θα υπάρχει αύριο; Δεν περίμενα σε μία πόλη σαν το Αίγιο να μη βρούμε στήριξη; Δεχόμαστε πόλεμο από όλο το Αίγιο».

Στα αγωνιστικά, αποστολή για το ματς με τον Απόλλωνα Πόντου (06/05, 17:00 Web ΕΡΤ) δεν ανακοινώθηκε, όμως πλην αυτών που κατέθεσαν προσφυγή δεν υπολογίζεται και ο τραυματίας Πολιανίδης. Στόχος το τρίποντο, ώστε οι «μελανόλευκοι» να ελπίζουν στην κατάληψη της 14ης θέσης.

Έτσι, οι διαθέσιμοι για το ματς είναι οι: Αθανασίου, Καρακίτσος, Μηλιώτης, Βλάχος, Τσουρής, Γραμματίκας, Σακελλαρόπουλος, Τζανουλίνος, Γκούμας, Γαβριηλίδης, Χαρίτος, Καναβέτας, Κάναλς, Σμίλτος, Δοξάκης, Τζένετ, Ζαφειράκης, Κόκκορης, Τσάινα, Σταματής.

Last modified onΣάββατο, 05 Μάιος 2018 14:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep