«Αυτά τα παιδιά αξίζουν μπράβο»

Η τοποθέτηση του Γιώργου Βαζάκα μετά το 0-0 της Αναγέννησης με τα Τρίκαλα.

[googlead][/googlead]

Ευχαριστημένος από το 0-0 με τα Τρίκαλα ήταν ο Γιώργος Βαζάκας. Σύμφωνα με τον προπονητή της Αναγένννησης, με μια νίκη στα επόμενα ματς η ομάδα του θα μείνει στη Football League. Στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε:

«Ήταν ένα τοπικό γειτονικό ντέρμπι. Θα κρινόταν όπως φάνηκε στο γκολ. Ήταν σφιχτές και οι δύο ομάδες. Προσέξαμε τις άμυνές μας, δημιουργήσαμε όμως προϋποθέσεις και οι δύο ομάδες. Θα μπορούσαμε βέβαια είτε με το φάουλ, είτε με τη φάση που κάνει ο Πλαβούκος να κλέψουμε το παιχνίδι. Δεν μπορώ να μην εγκωμιάσω την προσπάθεια των παικτών. Έκαναν το παν να κερδίσουν το παιχνίδι. Αυτά τα παιδιά αξίζουν ένα μπράβο με όλα τα προβλήματα που περνάνε.

Αυτό που τους λέω είναι να ματώνουν για να μπορέσουν να καθιερωθούν στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Έχουμε δύσκολο ματς μπροστά μας στην Καλλιθέα. Ψάχνουμε ένα τρίποντο, αν το πάρουμε η ομάδα θα σωθεί σίγουρα. Αλλιώς θα παλέψουμε μέχρι τέλους. Πιστεύω όμως ότι θα σωθούμε, Έχει τις δυνατότητες, τη δυναμική και το πείσμα των παικτών».

Ο παίκτης της Αναγέννησης, Αντώνης Βατουσιάδης, είπε: «Ήταν ένα τοπικό ντέρμπι, το οποίο θα κέρδιζε όποιος το ήθελε περισσότερο. Δείξαμε πάθος, πειθαρχία στην τακτική μας. Εμείς το θέλαμε παραπάνω γιατί παίζαμε για τη σωτηρία μας. Δυστυχώς δεν κερδίσαμε τους τρεις βαθμούς, ευτυχώς πήραμε έναν και βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά».

Last modified onΚυριακή, 06 Μάιος 2018 21:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep