Με πάθος η ΑΣΑ

Αποφασισμένη να βγει νικήτρια από το γειτονικό ντέρμπι με τον ΑΟ Τρίκαλα η Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ένα από τα πλέον κομβικά ματς της φετινής χρονιάς δίνει την Κυριακή (06/05, 17:00 ΕΡΤ3) η Αναγέννηση Καρδίτσας. Η θεσσαλική ομάδα υποδέχεται τον ΑΟ Τρίκαλα στο μεγάλο ντέρμπι της 30ής αγωνιστικής και έχει το κίνητρο... επιβίωσης, ώστε να βγει νικήτρια και να κάνει αποφασιστικό βήμα σωτηρίας.

Οι «κιτρινόμαυροι» μετρούν τρεις διαδοχικές ήττες αήττητοι και με την απόδοσή τους στο Αιγίνιο έδειξαν αποφασισμένοι να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Αντίπαλός τους πλέον ο ΑΟ Τρίκαλα και αν καταφέρουν να επικρατήσουν, όχι μόνο θα νιώσουν πιο ασφαλείς, αλλά θα τονώσουν και το ηθικό τους εν όψει της συνέχειας.

Στην ΑΣΑ περιμένουν δυναμική συμπαράσταση του κόσμου, ώστε να τους σπρώξει στην πολυπόθητη νίκη, ενώ ο τεχνικός, Γιώργος Βαζάκας δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Θεοδωράκη, Παπαευθυμίου. Ο Ρουσσάκης αποθεραπεύτηκε και ο Πλαβούκος εξέτισε την ποινή του.

Η αποστολή: Γκέκας, Κατσίκας, Ρουσσάκης, Καρρίκι, Κωνσταντινόπουλος, Μπούσδρας, Λεφίδης, Βατουσιάδης, Καραγιάννης, Σταματάκης, Μπιτέλης, Πλαβούκος, Μούτσιος, Σουντουρά, Κρανής, Τζέκος, Χαντζάρας, Κονέ, Ντάγκρας, Χαντζής.

Last modified onΣάββατο, 05 Μάιος 2018 12:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep