Αναβολή Νο4!

Η απολογία του Παναιγιαλείου για απλήρωτα πρόστιμα αναβλήθηκε για 4η φορά ελέω... επικείμενης μεταβίβασης.

Αν ο Παναιγιάλειος αντιμετώπιζε τον κίνδυνο αφαίρεσης βαθμών για απλήρωτα πρόστιμα (3.244 ευρώ), αυτόν θα τον διατρέξει - αν τον διατρέξει την επόμενη σεζόν. Γιατί; Για τον απλούστατο λόγο ότι η απολογία του οδηγήθηκε τη Δευτέρα (23/04) σε αναβολή για 4η φορά!

Η αιγιώτικη ομάδα είχε κληθεί αρχικά στις 9 Μαρτίου. Τότε, πήρε αναβολή εκδίκασης για τις 20 Μαρτίου. Ουδείς εκπρόσωπός της εμφανίστηκε, αλλά ο Αργύρης Λίβας που ήταν παρών ζήτησε νέα μετάθεση. Το αίτημα έγινε αποδεκτό και με πρόφαση τις επικείμενες διοικητικές εξελίξεις στην εκδίκαση της 16ης Απριλίου, η ΠΑΕ αιτήθηκε αναβολής. Ωστόσο, ούτε στις 24 Απριλίου η υπόθεση συζητήθηκε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News που έδωσε το «παρών» στη διαδικασία, ο νομικός, Παναγιώτης Μπιλίρης είπε προς την έδρα: «Έχω αίτημα αναβολής, γιατί αυτή την εβδομάδα υπάρχει ραντεβού για τη μεταβίβαση».

Η Πρωτοδίκης, Μαρίνα Μπόζνου αντέδρασε, αφού είχαν δοθεί ήδη τρεις αναβολές, αλλά έδειξε επιείκεια...

Μπόζνου: «Είναι σίγουρη τουλάχιστον η μεταβίβαση;».

Μπιλίρης: «Έτσι μου είπαν...».

Μπόζνου: «Δεν είναι σίγουρη δηλαδή; Δεν σας βλέπω βέβαιο».

Μπιλίρης: «Μου είπαν ότι είναι σίγουρο. Τι να σας πω, δεν γνωρίζω».

Εν τέλει η υπόθεση μετατέθηκε για τις 9 Μαΐου (16:30), αλλά τονίστηκε ότι δεν θα δοθεί άλλη αναβολή. Βέβαια, οι υποχρεώσεις του Παναιγιαλείου ολοκληρώνονται στις 16 Μαΐου, οπότε θέμα αφαίρεσης βαθμού, τουλάχιστον στο φετινό πρωτάθλημα δεν φαίνεται να υφίσταται.

Last modified onΤρίτη, 24 Απρίλιος 2018 00:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep