Περιμένουν... πράξεις

Αναμονή στον Παναιγιάλειο για πληρωμές. Πλάνο αναχώρησης για την Τετάρτη (25/04) και επιστροφή Τρίτη (01/05).

Το χρέος τους έκαναν οι ποδοσφαιριστές του Παναιγιαλείου και κατάφεραν να επικρατήσουν της Δόξας Δράμας. Η διαφορά μπάτζετ μεταξύ των δύο ομάδων είναι χαώδης, αλλά οι «μελανόλευκοι» έστειλαν μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση και πλέον περιμένουν πράξεις από τη διοίκηση. Τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος περίμεναν, βάσει των διαβεβαιώσεων που έχουν δοθεί, πληρωμές κατά τη διάρκεια της ημέρας (24/04).

Την ίδια στιγμή η ΠΑΕ θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να καλύψει τα έξοδα μετακινήσης. Η αναχώρηση για το Ηράκλειο εν όψει του αγώνα με τον ΟΦΗ έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη (25/04), ενώ η αποστολή θα μείνει στην Κρήτη, καθώς τη Δευτέρα (30/04) ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΑΟΧ Κισσαμικό. Στο νησί θα βρίσκεται και η Κ19 που έχει ματς με τον ΟΦΗ εκτός έδρας.

Σε ό,τι αφορά στον Γραμματίκα που συμπλήρωσε κάρτες, δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας για την 31η αγωνιστική. Απόντες απέναντι στον ΟΦΗ θα είναι οι τιμωρημένοι Σκαρτσίλας, Γαβριηλίδης, Γκούμας, ενώ με τον ΑΟΧ Κισσαμικό έχουν δηλωθεί οι Ρέλλας, Τζανουλίνος, Σκαρτσίλας.

Last modified onΤρίτη, 24 Απρίλιος 2018 16:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep