Ακαδημίες και γήπεδο

Ο Τομ Παπαδόπουλος και ο Νικ Σακίεβιτς αναμένεται να έχουν αρκετές συναντήσεις με τον Θοδωρή Καρυπίδη, αλλά και στελέχη του Άρη μέσα στο Σαββατοκύριακο. Ο Τομ Παπαδόπουλος και ο Νικ Σακίεβιτς αναμένεται να έχουν αρκετές συναντήσεις με τον Θοδωρή Καρυπίδη, αλλά και στελέχη του Άρη μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Το πρώτο μέλημα στην συνάντηση Καρυπίδη – Παπαδόπουλου – Σάκιεβιτς είναι η ανάπτυξη της ΠΑΕ στους σημαντικότερους τομείς υποδομής.

[googlead][/googlead]
Τα βασικά εργαλεία για την ανάπτυξη μιας ομάδας σε υγιείς βάσεις είναι οι ακαδημίες της και οι εγκαταστάσεις και αυτό αναμένεται να είναι το πρώτο μέλημα στην συνάντηση που θα έχουν ο Ελληνοαμερικανός Τομ Παπαδόπουλος, ο συνεργάτης του Νικ Σακίεβιτς και ο πρόεδρος του Άρη, Θοδωρής Καρυπίδης.

Οι επαφές τους είναι προγραμματισμένες να γίνουν μέσα στο ¨Σάββατο (14/4) και θα φυσικά περιλαμβάνουν και την παρουσίαση τόσο των εγκαταστάσεων, όσο και των βασικών στοιχείων της ΠΑΕ στον Νικ Σακίεβιτς που θα έχει ουσιαστικά την πρώτη του γνωριμία με τα δεδομένα του Άρη.

Το βασικό στοιχείο είναι να συμφωνήσουν στο πλάνο για το μέλλον της ομάδας ώστε μετά να προχωρήσει και η αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ, στην οποία αναμένεται να υπάρξει ισότιμη συμμετοχή ώστε να διατηρήσει τη θέση του ο Θοδωρής Καρυπίδης, αλλά και να μπει στην σύνθεση των μετόχων και ο Τομ Παπαδόπουλος.

Last modified onΣάββατο, 14 Απρίλιος 2018 12:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep