Πάλι χειρουργείο ο Ανάκογλου!

Σε νέα επέμβαση πρέπει να υποβληθεί ο Δημήτρης Ανάκογλου τη στιγμή που ετοιμαζόταν να γυρίσει στις επίσημες υποχρεώσεις του Άρη. Ανήμερα η αποστολή.

[googlead][/googlead]

Χωρίς τέλος η ατυχία του Δημήτρη Ανάκογλου. Ο μέσος του Άρη είχε εγχειριστεί πέρυσι τον Απρίλιο, τον Σεπτέμβριο υπέστη υποτροπή και έκανε υπομονή για να γυρίσει στις επίσημες υποχρεώσεις των «κίτρινων». Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες ένιωσε νέες ενοχλήσεις στο γόνατο που είχε εγχειριστεί και θα πρέπει να περάσει εκ νέου την πόρτα του χειρουργείου!

Η επέμβαση προγραμματίστηκε να γίνει την Τρίτη (17/04) και ο Ανάκογλου θα μείνει εκτός για άλλο ένα εξάμηνο. Όλα αυτά ενώ ο 26χρονος είχε συμμετάσχει πρόσφατα σε φιλικό με την Κ19, ενώ είχε συμπεριληφθεί και σε αποστολές των Θεσσαλονικέων.

Οι «κίτρινοι» την Κυριακή (15/04, 17:00) υποδέχονται τον Παναιγιάλειο και στόχος τους είναι να επιστρέψουν στις νίκες και να παραμείνουν στο κυνήγι της πρώτης θέσης. Εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος Δεληζήσης και ο τραυματίας Παυλίδης. Η αποστολή θα ανακοινωθεί ανήμερα του αγώνα από τον προπονητή, Δημήτρη Σπανό και σε αυτή θα βρίσκεται ο Μπαστακός που εξέτισε την ποινή του.

Last modified onΣάββατο, 14 Απρίλιος 2018 15:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep