«Να βγει ο Άρης από τον βούρκο»

Ο ακραίος αμυντικός του Άρη, Χρήστος Μπούρμπος τόνισε πως η ομάδα του θα κυνηγήσει εκτός από την άνοδο και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. 

[googlead][/googlead]

Ο Χρήστος Μπούρμπος αποτέλεσε έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του Άρη στο ματς με την Παναχαϊκή. Μια μέρα μετά τη μάχη της Αυγιάς ο ακραίος αμυντικός των «κιτρινόμαυρων» μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «ARENA FM 89,4» για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα, το κυνήγι της... πρώτης θέσης ενώ έβγαλε το καπέλο στους οπαδούς της Παναχαϊκής για την συμπεριφορά τους. Αναλυτικά:

Για την πιθανότητα να τιμωρηθεί ο Βαλεριάνος με δύο αγωνιστικές μετά από την αποβολή του:

«Θεωρώ ότι είναι λίγο υπερβολικό να τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές, αν και κατά την άποψή μου δεν ήταν ούτε δεύτερη κίτρινη».

Για το παιχνίδι με την Παναχαϊκή:

«Να πούμε την αλήθεια δεν πήγαμε για την ισοπαλία στην Πάτρας. Έτσι όπως πήγε στο παιχνίδι και σκοράραμε στο τέλος, είμαστε χαρούμενοι που δεν χάσαμε το παιχνίδι. Αν εξελισσόταν διαφορετικά τα πράγματα και χάναμε το παιχνίδι, ίσως για πρώτη φορά στη σεζόν αν μπαίναμε σε μία περίεργη κατάσταση και να είχαμε περισσότερο πίεση».

Για την κακή εικόνα του Άρη:

«Εγώ πιστεύω ότι φέτος η ομάδα δεν παίζει ποδόσφαιρο κυριαρχίας. Παίρνουμε τα τρίποντα, κοιτάμε να μην χάσουμε και προσωπικά μιλώντας θεωρώ ότι πάμε στα παιχνίδια όχι όπως θα θέλαμε, αλλά όπως πρέπει. Και αυτό στο τέλος της σεζόν θεωρώ ότι θα μας βγει σε καλό. Χθες θα μπορούσαμε να προηγηθούμε εμείς, ή αν ο Αναγνωστόπουλος δεν έπιανε το τετ α τετ στο 73′, το παιχνίδι θα το είχαμε χάσει. Πολλά μπορούν να συμβούν».

Για τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Άρη στο 23′ με δημιουργό τον ίδιο:

«Στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν πράγματα και φάσεις, τα οποία λες ότι είναι ανεξήγητα. Έτσι ένιωσα εκείνη τη στιγμή. Όλα μπορούν να μπουν και όλα να χαθούν. Ο Παυλίδης και ο Κάσσος ήθελαν να σουτάρουν την μπάλα, αλλά δεν έγινε. Θα γίνει σε άλλα παιχνίδια. Αν δείτε από την αρχή τα παιχνίδια μας θα δείτε ότι έχουν κριθεί πολλά σε μικρές λεπτομέρειες».

Για τα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια με ΑΟΧ Κισσαμικό, ΟΦΗ και Δόξα Δράμας:

«Πρέπει να βλέπουμε και τις ομάδες που είναι από κάτω μας. Έχουμε χάσει βαθμούς από την Καλλιθέα, τον Παναιγιάλειο. Δεν είναι μόνο αυτές οι ομάδες που παίζουμε τώρα. Είναι όλες υπολογίσιμες. Μέχρι να έχουμε κάποια μαθηματική ασφάλεια, θα πρέπει να είμαστε σοβαροί για να τελειώσουμε την υπόθεση της ανόδου».

Για την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο της Αγυιάς:

«Ήταν μία ατμόσφαιρα που εγώ έχω να τη ζήσω σε εκτός έδρας ματς πολύ καιρό. Ο κόσμος του Άρη δεν σηκώνει συζήτηση. Είναι γνωστό τι μπορεί να κάνει. Αλλά και ο κόσμος της Παναχαϊκής έδειξε ότι το ποδόσφαιρο πρέπει να παίζεται έτσι. Μπράβο τους που δεν ήταν προκλητικοί, δεν μας έβρισαν και μόνο στήριζαν την ομάδα τους».

Για την κατάκτηση της πρώτης θέσης:

«Από την αρχή της σεζόν έχω πει ότι στόχος του Άρη είναι να προβιβαστεί με οποιοδήποτε κόστος. Να βγει από αυτόν τον βούρκο που βιώνω εγώ προσωπικά τα τελευταία δύο χρόνια. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε γα να βγει πρώτη η ομάδα, μόνο και μόνο για το κύρος της. Αλλά επαναλαμβάνω πρέπει να βγει από αυτόν τον βούρκο που δεν αξίζει να βρίσκεται».

ΠΗΓΗ: Arenafm.gr

Last modified onΤρίτη, 20 Μάρτιος 2018 01:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep