«Κίνδυνος» για Βαλεριάνο

Στην αναμέτρηση με τον Παναιγιάλειο δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του ο αρχηγός του Άρη, Γιώργος Δεληζήσης. 

[googlead][/googlead]

Επιβαρυντικό είναι για τον Γιώργο Βαλεριάνο το φύλλο αγώνος της αναμέτρησης με την Παναχαϊκή. Ο αριστερός οπισθοφύλακας του Άρη αποβλήθηκε στην καθυστερήσεις με δεύτερη κίτρινη, ωστόσο ο διαιτητής, Λάμπρου κάνει λόγο για υβριστική συμπεριφορά και πλέον είναι ορατός ο κίνδυνος να τιμωρηθεί με παραπάνω από μία αγωνιστική όπως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις.

Δεδομένη πάντως θεωρείται η απουσία του από το προσεχές παιχνίδι με τον ΑΟ Χανιά Κισσαμικό (24/3), όπως και του Μιχάλη Μπαστακού, που επίσης αποβλήθηκε στο ματς της Αγυιάς. 

Από κει και πέρα όπως έγινε γνωστό την Δευτέρα (19/3), αποφασίστηκε από τον Δημήτρη Σπανό ο Γιώργος Δεληζήσης (συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες) να εκτίσει την ποινή του στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιγιάλειο για την 26η αγωνιστική της Football League. 

Στα της προπόνηση της Δευτέρας (19/3), πραγματοποιήθηκε στο «Δασυγένειο αθλητικό κέντρο» και από αυτή απουσίασαν οι Μιχάλης Μπαστακός (ίωση), Βαγγέλης Πλατέλλας, Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος (οι δύο τελευταίοι κατόπιν άδειας). 

Αναφορικά με το «μενού» όσοι αγωνίστηκαν στην Πάτρα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν σε κανονικούς ρυθμούς.

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 19 Μάρτιος 2018 18:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep