«Σας διαβεβαιώνω για την παραμονή»

Ο Γιώργος Βαζάκας εμφανίστηκε βέβαιος για την παραμονή της Αναγέννησης στη Football League.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας γνώρισε εντός έδρας ήττα (0-2) από τον Απόλλωνα Πόντου. Έτσι, παραμένει σε τροχιά υποβιβασμού ύστερα από 21 αγωνιστικές, αν και ο προπονητής της, Γιώργος Βαζάκας, εξέφρασε τη σιγουριά πως η ομάδα του θα μείνει στην κατηγορία.

Στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε: «Μετά το θετικό αποτέλεσμα που είχαμε στον Παναιγιάλειο, θέλαμε οπωσδήποτε ένα θετικό αποτέλεσμα, ώστε να μπορέσουμε να ξεκολλήσουμε. Πλέον η βαθμολογία στις ομάδες που παλεύουν για την παραμονή έχει πάρει φωτιά. Δυστυχώς είχαμε κακό αποτέλεσμα. Υπάρχουν πολλές δικαιολογίες. Είχαμε δύσκολη εβδομάδα.

Έπρεπε να παίξουμε στην έδρα του ΟΦΗ, είχαμε δεύτερο ταξίδι μετά τον ΟΦΗ, στο Αίγιο, και κληθήκαμε ακολούθως να παίξουμε με μια από τις πιο έμπειρες ομάδες της κατηγορίας. Δυστυχώς το πληρώσαμε από ό,τι φάνηκε. Δεν είχε φρεσκάδα η ομάδα. Παρότι ξεκινήσαμε καλά στο πρώτο πεντάλεπτο, στο 7' έγινε ένα ανόητο πέναλτι και από εκεί και πέρα η Καλαμαριά διαχειρίστηκε πολύ καλά το αποτέλεσμα. Είναι πάρα πολύ έμπειρη ομάδα.

Υπήρξε με εμένα ένα θέμα, ξεπεράστηκε, θα συνεχίσω και θα παλέψουμε όλοι μαζί: εγώ, οι παίκτες, η διοίκηση, οι φίλαθλοι, όλοι μαζί για να μείνει στην κατηγορία η Αναγέννηση. Και θα μείνει, σας το διαβεβαιώνω. Ξεπεράστηκαν τα προβλήματα και θα συνεχίσουμε».

ΑΠΟΔΟΣΗ: Fl News

Last modified onΚυριακή, 11 Μάρτιος 2018 20:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep