Γεύμα συσπείρωσης πριν τον «τελικό»

Πώς προετοιμάζεται ψυχολογικά η Αναγέννηση Καρδίτσας για το κρίσιμο ματς με τον Απόλλωνα Πόντου.

[googlead][/googlead]

Από την 1η αγωνιστική είχε να βρεθεί κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού η Αναγέννηση Καρδίτσας και καλείται να δείξει το... μέταλλο της για να σταματήσει την κατηφορική πορεία.

Απαντες βλέπουν σαν τελικό το ματς της Κυριακής 11/3 (15:00) με τον Απόλλωνα Πόντου και το καθιερωμένο -πριν από τα εντός έδρας παιχνίδια- γεύμα σε μαγαζί χορηγού βοήθησε για την περαιτέρω συσπείρωση.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Το καθιερωμένο γεύμα που παρατέθηκε στο προπονητικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές μας πριν τον αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου, για την 21η αγωνιστική της Football League δεν ήταν μία από τις εθιμοτυπικές ενέργειες της ομάδας.
Περιελάμβανε αρκετή δόση συσπείρωσης, ενότητας και πείσμα για την κατάκτηση των τριών βαθμών σε έναν "τελικό" που οι κιτρινόμαυροι τον αντιμετωπίζουν με μεγάλη όρεξη και πάθος ώστε να αρχίζει νέο σερί από το ΔΑΚ στο δρόμο για την επίτευξη του στόχου!

Το αγωνιστικό μας τμήμα συγκεντρώθηκε στο "Il Gusto", γευμάτισε μέσα σε ενωτικό κλίμα και έστειλε μήνυμα αποφασιστικότητας για τη συνέχεια, γνωρίζοντας ότι με τον κόσμο στο πλευρό του αλλά και τις δικές του δυνάμεις, τίποτα δεν μπορεί να το καταβάλει.

Στο ΔΑΚ σε λίγη ώρα, αναμένεται μία μεγάλη "μάχη" για την οποία τεχνικό τιμ και παίχτες είναι έτοιμοι να παλέψουν από το εναρκτήριο λάκτισμα έως το τελευταίο σφύριγμα της λήξης για τη δική τους αντεπίθεση».

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep