Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Χωριανόπουλος: «Νίκη με Πλατανιά»

Το έναυσμα για επικράτηση επί του Πλατανιά έδωσε ο Γιώργος Χωριανόπουλος (στη μέση της φωτ.) Το έναυσμα για επικράτηση επί του Πλατανιά έδωσε ο Γιώργος Χωριανόπουλος (στη μέση της φωτ.)

Προκειμένου να έχει αντίκρισμα η ισοπαλία με την Καλλιθέα για την Καλλονή, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επικράτηση επί του Πλατανιά στο επόμενο παιχνίδι των πλέι οφ, σύμφωνα με τον Γιώργο Χωριανόπουλο.

Ο Γιώργος Χωριανόπουλος, ο 33χρονος αμυντικός της Καλλονής, είπε μετά το παιχνίδι με την Καλλιθέα: «Δεν είναι ανθρώπινες οι συνθήκες που αγωνιστήκαμε. Δεν μπορούσες να παίξεις ποδόσφαιρο. Είναι επικίνδυνο για την υγεία των παικτών. Μετά τα ματς Τετάρτη-Κυριακή αναγκαστήκαμε να παίξουμε τα πλέι οφ στις 18.00. Παίξαμε σε ένα γήπεδο που για εμάς ήταν η αφετηρία της πορείας για να προλάβουμε τα πλέι οφ. Από τη νίκη στην Καλλιθέα ξεκίνησε όλο αυτό. Ξέραμε τις δυνατότητες της Καλλιθέας, όσο και τις δικές μας. Για να έχει αξία αυτός ο βαθμός θα πρέπει να κερδίσουμε τον Πλατανιά. Όλα τα ματς και όλη η διαδικασία των πλέι οφ είναι αμφίρροπη».

Last modified onΤετάρτη, 13 Ιούνιος 2012 21:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep