Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Λουτσιάνο: «Αποπνικτικές συνθήκες»

Απαγορεύεται σε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές να παίζουν κάτω από τέτοιο καύσωνα, σύμφωνα με τον Λουτσιάνο (δεξιά στη φωτ.) Απαγορεύεται σε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές να παίζουν κάτω από τέτοιο καύσωνα, σύμφωνα με τον Λουτσιάνο (δεξιά στη φωτ.)

Η ώρα που αποφασίστηκε να διεξαχθεί ο αγώνας της Καλλιθέας με την Καλλονή ήταν επικίνδυνη σύμφωνα με τον Λουτσιάνο ντε Σόουζα.

Ο βοηθός προπονητή της ομάδας της Μυτιλήνης, όπως και ο Νίκος Παντέλης, στάθηκε στον αφόρητο καύσωνα που επικρατούσε στο «Ελ Πάσο», στο πλαίσιο του αγώνα με την Καλλιθέα. Ο Βραζιλιάνος είπε στη συνέντευξη Τύπου: «Επιτέλους σχεδόν ένα μήνα μετά το τέλος του πρωταθλήματος άρχισαν τα πλέι οφ. Είναι κακό για τους παίκτες και για τις ομάδες αυτές οι διακοπές. Δεν βοηθούν και οι ομάδες χάνουν το ρυθμό τους. Δεν μπορώ να ζητήσω κάτι παραπάνω από τους ποδοσφαιριστές κάτω από αυτές τις συνθήκες. Σε τέτοιες ώρες δεν επιτρέπεται σε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν. Είναι επικίνδυνο να πάθουν ζημιά. Είναι αποπνικτικές οι συνθήκες. Η Καλλιθέα ξεκίνησε με ένα βαθμολογικό και ψυχολογικό προβάδισμα λόω της πορείας στο πρωτάθλημα. Εμείς ήρθαμε εδώ, πήραμε έναν βαθμό. Ίσως θα μπορούσαμε να πάρουμε και τρεις. Μένουν αρκετά παιχνίδια για να παλέψουμε να πάρουμε το καλύτερο που μπορούμε».

 

-Το καλύτερο είναι η άνοδος;

«Όταν φτάνεις σε αυτό το σημείο μπορείς να διεκδικήσεις τα πάντα. Είναι ένας νέος σύλλογος η Καλλονή και θα είναι ό,τι καλύτερο να πάρει την άνοδο».

Last modified onΤετάρτη, 13 Ιούνιος 2012 21:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep