«Δεν είναι πρόθεση κανενός να βλάψει»

Η εξήγηση του δικηγόρου Πάρη Ατλαμάζογλου για τη στάση που τηρεί Ανδρέας Τάτος στη διαμάχη με τον Αρη.

[googlead][/googlead]

«Οταν εξαντλείς όλα τα μέσα και δεν σε πληρώνουν πρέπει να διαφυλάξεις τα δικαιώματά του» τόνισε ο δικηγόρος του Ανδρέα Τάτου, Πάρης Ατλαμάζογλου, εξηγώντας τις νομικές κινήσεις του παίκτη που οδήγησαν σε κατάσχεση των τραπεζικών λογαριασμών της ΠΑΕ Αρης.

Υπογράμμισε πάντως ότι δεν υπάρχει πρόθεση να βλάψει την ομάδα, απλώς η συμπεριφορά της προκαλεί αυτή την αντίδραση.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του Πάρη Ατλαμάζογλου στον Yellow radio:

-Για το θέμα του Ανδρέα Τάτου και τη σχέση με τον Άρη: «Το είπα και την προηγουμένη φορά. Δεν έχουμε θέμα ούτε με την ομάδα ούτε και με τη διοίκηση, πλην όμως είναι νόμιμο δικαίωμα μας και πρέπει να πληρωθούμε. Αυτό δεν έχει γίνει οπότε ασκήσαμε ένα νόμιμο δικαίωμα μας».

-Αν επηρεάζει την αδειοδότηση: «Επηρεάζει άμεσα».

-Για το πώς έρχεται η κατάσχεση των λογαριασμών: «Το γνωρίζει ο κύριος Καρυπίδης. Οταν υπάρχει μια οφειλή η κατάσχεση γίνεται όταν δεν πληρώνεται. Το γνωρίζουμε όλοι και δεν υπάρχει άλλος τρόπος.

Η άσκηση των νόμιμων δικαιωμάτων, δεν τοποθετεί κάποιον απέναντι από την ομάδα. Είναι πολύ απλό το θέμα. Εάν εσάς σας χρωστάνε και ασκήσετε αγωγή, δεν είστε κακός, επειδή σας οφείλουν και το κάνατε αυτό.

Όταν εξαντλείς όλα τα μέσα και δεν σε πληρώνουν, πρέπει να διαφυλάξεις τα δικαιώματα σου. Υπάρχουν πολλά ανοιχτά μέτωπα που πρέπει να κλείσουν και το γνωρίζει αυτό ο κύριος Καρυπίδης.

-Για τις οφειλές των υπόλοιπων παικτών και του Ταυλαρίδη: «Η συναλλαγματική έληξε πρόσφατα. Δεν έχει πληρωθεί. Είχαμε μια υπόσχεση ότι θα γίνει αυτό και δεν έγινε.

-Για τα χρήματα που οφείλει η Ελάζιγκσπορ στον Άρη από τη μεταγραφή Τάτου: «Είναι τελείως διαφορετικά τα δύο θέματα. Οταν έγινε η μεταγραφή του Ανδρέα όντως συμφωνήθηκε να λάβει ο Άρης κάποιο ποσό. Ελαβε ένα μικρό ποσό και περιμένει ένα ακόμα.

Ο Άρης είχε ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματα του. Καλά θα κάνει να τα διεκδικήσει, όμως αυτό δεν έχει να κάνει με τον Ανδρέα. Είναι δύο τελείως διαφορετικά θέματα.

Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι ότι πρόθεση κανενός δεν είναι να βλάψει την ομάδα, πλην όμως η συμπεριφορά της ομάδας είναι αυτή που προκαλεί την αντίδραση μας».

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep