Στον Μπαστακό η φανέλα με το 9!

Τα νούμερα που επέλεξαν οι νεαποκτηθέντες του Αρη Μιχάλης Μπαστακός, Αγγελος Χαντί, Πέτρος Κανακούδης και τι δήλωσαν κατά την παρουσίασή τους.

[googlead][/googlead]

Είναι και θέμα σημειολογίας. Ο Μιχάλης Μπαστακός που αποκτήθηκε από τον Αρη για να προσφέρει επιθετικές λύσεις επέλεξε το Νο9 για τη φανέλα του. Ο Αγγελος Χαντί θα αγωνίζεται με το 89 (που παραπέμπει στο έτος γέννησης του), ενώ ο Πέτρος Κανακούδης με το 26.

Οι τρεις νεοαποκτηθέντες του Αρη βρέθηκαν στη Media day (που ήταν σαν παρουσίαση τους) την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου και μίλησαν για τη νέα σελίδα στην καριέρα τους.

Χαντί: «Για την προοπτική και τον κόσμο»

Ο Αγγελος Χαντί τόνισε πως η προοπτική και ο κόσμος ήταν οι βαισκοί λόγοι που επέλεξε τον Αρη.

-Η αρχική τοποθέτηση: «Θα προσπαθήσω και εγώ όπως όλα τα παιδιά που ήρθαμε να φέρουμε την ομάδα εκεί που αρμόζει και να πάψει να ταλαιπωρείται».

agxad

-Για τον λόγο που πήγε στον Αρη: «Με οδήγησε εδώ η προοπτική της ομάδας και ο κόσμος της. Θεωρώ ότι είναι στο καλύτερο επίπεδο της τώρα και έχει αρκετά παιχνίδια μπροστά της».

-Για το αν είναι έτοιμος να αγωνιστεί τη Κυριακή: «Αυτό θα το κρίνει ο προπονητής, αλλά νιώθω έτοιμος και διψασμένος για να βοηθήσω την ομάδα».

Μπαστακός: «Μου είπε τα καλύτερα ο Λαζαρίδης»

Ο Μιχάλης Μπαστακός ανέφερε ότι άκουσε τα καλύτερα για τον Αρη από τον πρώην παίκτη των «κίτρινων» και νυν τιμ μάνατζερ του Ατρόμητου Νίκο Λαζαρίδη.

-Η αρχική τοποθέτηση: «Είμαι πολύ χαρούμενος και τυχερός που είμαι στην οικογένεια του Αρη και θα δουλέψω με τους ανθρώπους του. Θα βάλω τα δυνατά μου για να επιστρέψουμε».

mbas

-Για το ότι αποκτήθηκε για να σκοράρει: «Πιστεύω στον εαυτό μου και νιώθω έτοιμος. Θέλω να αποδείξω ότι δίκαια βρίσκομαι εδώ».

-Για το αν είναι έτοιμος: «Είμαι έτοιμος. Εχω δουλέψει όλο αυτό τον καιρό και με προπονήσεις στον Ατρόμητο. Έχω έρθει έτοιμος και όχι για διακοπές».

-Για το αν ρώτησε πρώην συμπαίκτες του: «Πήρα μια γνώμη από τα παιδιά και μου είπαν ότι το κλίμα είναι κατάλληλο, ενώ ρώτησα και τον Νίκο Λαζαρίδη που μου είπε τα καλύτερα για τον Αρη».

Κανακούδης: «Σχέση εκτίμησης με Τομ Παπαδόπουλο»

Για τη σχέση εκτίμησης και εμπιστοσύνης που έχει με τον χορηγό του Αρη Τομ Παπαδόπουλο μίλησε ο Πέτρος Κανακούδης διαψεύδοντας πάντως ότι υπάρχει συμφωνία για να αναλάβει μελλοντικά τις ακαδημίες.

-Αρχική τοποθέτηση: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος και χαρούμενος. Αυτό που έχω να πω και θα το λέω συνέχεια, είναι ότι θα δώσω το καλύτερο μου εαυτό για να επιστρέψει ο Άρης εκεί που ανήκει».

agxad

-Για τα σενάρια ότι θα αναλάβει τις ακαδημίες: «Δεν ισχύει αυτό. Η δουλειά μου είναι να είμαι ποδοσφαιριστής. Αυτό θέλω να κάνω για όσα χρόνια βρίσκεται σε καλή κατάσταση το κορμί μου. Θέλω να είμαι ανταγωνιστικός».

-Για το χρόνο που θα χρειαστεί: «Όλο αυτό το χρονικό διάστημα, στο οποίο τελείωσε το συμβόλαιο μου από την Ίντερ Τούρκου, εγώ δούλευα. Είμαστε σε επικοινωνία με τον προπονητή ώστε να είμαι έτοιμος όσο πιο σύντομα γίνεται για να βοηθήσω».

-Για την απόφαση να επιστρέψει στην Ελλάδα: «Έπαιξαν ρόλο σημαντικά πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή μου ώστε να επιστρέψω. Έχω δημιουργήσει καλές σχέσεις με τον σύλλογο. Είχα ανοιχτή πρόταση από την Ίντερ, ώστε να ανανεώσω. Με τη προοπτική του Άρη, δε το πολυσκέφτηκα και είμαι πολύ ευτυχισμένος».

-Για το αν θα επιστρέψει στο εξωτερικό: «Το μόνο που με απασχολεί είναι ο Άρης και το πως θα επιστρέψει εκεί που πραγματικά ανήκει. Είναι δυσάρεστο και για τον κόσμο της ομάδας και για την εμβέλεια του Άρη είναι πάρα πολλά».

-Για τη σχέση του με τον Τομ Παπαδόπουλο: «Η σχέση δεν είναι τωρινή. Υπάρχει μια σχέση εκτίμησης και εμπιστοσύνης. Τίποτα παραπάνω».

ΠΗΓΗ: allaboutaris.com

Last modified onΠαρασκευή, 02 Φεβρουάριος 2018 15:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep