Όλα για το 3 στα 3

Ο ΟΦΗ υποδέχεται τη Δόξα Δράμας με όπλο την ψυχολογία και με την ελπίδα για καλύτερες ημέρες.

[googlead][/googlead]

Παρά την αποχώρηση οκτώ ποδοσφαιριστών ο ΟΦΗ αντιστέκεται και μετρά ήδη δύο διαδοχικές νίκες. Την Τετάρτη (17/01, 17:00 Web TV ΕΡΤ) υποδέχεται τη Δόξα Δράμας στο «Γεντί Κουλέ» και καλείται να κάνει το 3 στα 3 και να αφήσει ακόμα πιο πίσω τους «Μαυραετούς», πλησιάζοντας παράλληλα στους 2 πόντους τη 2η θέση.

Οι «μελανόλευκοι» αναμένουν τη στήριξη των οπαδών για να τους σπρώξουν στην επικράτηση, ενώ θα βρουν απέναντί τους δύο ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν με προορισμό τη Δράμα, τους Δημήτρη Σιώπη, Νίκο Κουσκουνά. Ο τεχνικός, Νίκος Παπαδόπουλος δεν έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Οικονόμου, Περογαμβράκη, αλλά τουλάχιστον συμπλήρωσε 18άδα.

Η αποστολή: Στρέζος, Δερμιτζάκης, Παναγιώτου, Φαζός, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Μπολάκης, Μονιάκης, Ποτουρίδης, Νάστος, Παπαστεριανός, Πλευράκης, Κοντογιάννης, Πουρτουλίδης, Παπατόλιος, Μάνος, Λεάλ, Κουτσιανικούλης.

Εξασφαλίστηκε ασφαλιστική ενημερότητα

Ο ένας από τους δύο σκοπέλους ξεπεράστηκε για τον ΟΦΗ, ώστε να μπορέσει να ενισχυθεί. Η διοικούσα επιτροπή έκανε γνωστό ότι εξασφαλίστηκε ασφαλιστική ενημερότητα και πλέον απομένει η φορολογική. Η σχετική ενημέρωση:

«Ενα ακόμη σημαντικό βήμα, για να μπορει να προχωρήσει ο ΟΦΗ, έγινε την Τρίτη (16/1). Με ενέργειες των ανθρώπων της Διοικούσας Επιτροπής, εξασφαλίστηκε ασφαλιστική ενημερότητα. Πλέον ο στόχος, είναι η εξασφάλιση και της φορολογικής ενημερότητας, προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος, ώστε να μπορέσει ο ΟΦΗ να κάνει μεταγραφές.

Το θέμα της φορολογικής ενημερότητας αναμένεται να ξεκαθαρίσει την Τετάρτη (17/1) και φαίνεται να ειναι και αυτό σε καλό δρόμο. Βημα-βήμα η Διοικούσα Επιτροπή, προσπαθεί να λύσει τα προβλήματα που υπάρχουν, ώστε η ομάδα μας να μπορέσει άμεσα να έχει ξανά όλες τις προυποθέσεις για να συνεχίσει δυναμικά την πορεία της».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 16 Ιανουάριος 2018 20:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep