Οι προσφυγές του ΟΦΗ

Το ρεπορτάζ του FL News από την εκδίκαση προσφυγών κατά του ΟΦΗ και ο... περιορισμός απαιτήσεων.

[googlead][/googlead]

Ημέρα εκδίκασης προσφυγών ήταν η Δευτέρα (15/01) για τον ΟΦΗ στην Α' ΕΕΟΔ της ΕΠΟ. Συγκεκριμένα, είχαν προγραμματιστεί να συζητηθούν οι υποθέσεις των Άγγελου Χαντί, Μάριο Μάρτος, Αρμίτσε Ορτέγκα, Νίκου Ζιαμπάρη και Μάριου Όγκποε. Το FL News έδωσε το «παρών» στην εκδίκαση και σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ...

Οι Ορτέγκα, Ζιαμπάρης έγινε γνωστό ότι απέσυραν τα αιτήματά τους, αφού έλυσαν κοινή συναινέσει τα συμβόλαιά τους και βρήκαν ήδη ομάδα (Λαμία και Ολυμπιακό Λευκωσίας αντίστοιχα). Όσο για τον Χαντί; Παραιτήθηκε του αιτήματος απαγόρευσης μεταγραφών για δύο περιόδους και της αφαίρεσης βαθμών.

Μεταφέρθηκε, πάντως, από την εκπρόσωπο της νομικής υπηρεσίας του ΠΣΑΠ, Άννα Νικολούση ότι ο ΟΦΗ συναινεί στη λύση με την προϋπόθεση, βέβαια, ότι θα δοθούν 8.000 ευρώ εντός 10 ημερών. Ο δικηγόρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Βαγιάκος συνομολόγησε ότι υπάρχει η ελάχιστη οφειλή δύο μισθών, ενώ μάρτυρας τόνισε πως οι οφειλές είναι ύψους 13.500 ευρώ. Οι δύο πλευρές πήραν προθεσμία μίας εβδομάδας για υπομνήματα.

Σε ό,τι αφορά στον Μάρτος, παραιτήθηκε και αυτός των αιτημάτων απαγόρευσης μεταγραφών και αφαίρεσης βαθμών. Δόθηκε και εδώ προθεσμία για υπομνήματα, ενώ οι οφειλές είναι ύψους 10.500 ευρώ. Για τον Όγκμποε, τέλος, αναφέρθηκε ότι του οφείλονται δύο μισθοί, μία δόση συμβολαίου και δώρο Χριστουγέννων. Περιόρισε τις απαιτήσεις του στις 5.000 ευρώ και η υπόθεσή του, σύμφωνα με την ΠΑΕ, θα έχει κλείσει έως τις 31 Ιανουαρίου.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 16 Ιανουάριος 2018 22:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep