«Έλλειψη σοβαρότητας»

Ο Μάριο Μάρτος επιδιώκει την άμεση μετακίνησή του στη Ρεάλ Χαέν. Τι αναφέρουν τα ΜΜΕ τη Ισπανίας για τον ΟΦΗ.

[googlead][/googlead]

Παρελθόν μέσω προσφυγής αποτέλεσε ο Μάριο Μάρτος από τον ΟΦΗ. Ο 26χρονος Ισπανός έπειτα από 5 συμμετοχές και 1 γκολ με τους «μελανόλευκους» κινήθηκε νομικά και πλέον επιδιώκει την επιστροφή στην πατρίδα του. Σύμφωνα, μάλιστα, με όσα μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός «Cadena SER», η Ρεάλ Χαέν τη φανέλα της οποίας φόρεσε στο παρελθόν.

Τα ΜΜΕ της Ισπανίας, πάντως, στέκονται στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΟΦΗ και στην προσπάθεια του Μάρτος να κερδίσει το ταχύτερο δυνατό την ελευθερία του. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η ιστοσελίδα «diariojaen.es», που αναφέρει:

«Ο ποδοσφαιριστής έχει καταγγείλει τη σύμβασή του με τον ΟΦΗ, γιατί του οφείλονται χρήματα τριών μηνών. Αυτή η εβδομάδα είναι κομβική και ο χρόνος δεν τρέχει υπέρ του, αφού θα πρέπει να έχει αποδεσμευτεί έως τις 15 Ιανουαρίου. Διαφορετικά η επιστροφή του θα είναι πρακτικά αδύνατη λόγω της αναμονής του διεθνούς πιστοποιητικού του.

Ο ποδοσφαιριστής έχει κάνει σαφές ότι δεν θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα λόγω της έλλειψης σοβαρότητας στον ΟΦΗ και οι προσεχείς ημέρες θα καθορίσουν το μέλλον του. Εκτός από τη Ρεάλ Χαέν ενδιαφέρον έχει δείξει η Ντεπορτίβο Λινάρες και αρκετοί ακόμα σύλλογοι της Segunda B».

Last modified onΤετάρτη, 10 Ιανουάριος 2018 14:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep