Στο σπίτι του 1.028 μέρες μετά

Ο Μανόλης Μονιάκης αγωνίστηκε σε επίσημο ματς στο «Γεντί Κουλέ» με τη φανέλα του ΟΦΗ για πρώτη φορά, μετά τις 18 Μαρτίου 2015 - οι ομοιότητες που τρομάζουν.

[googlead][/googlead]

Επέστρεψε το καλοκαίρι του 2017 στον ΟΦΗ, αλλά ο Μανόλης Μονιάκης θεωρείται παλιοσειρά διάγοντας πλέον τη 10η σεζόν του με τα ασπρόμαυρα! Δεν συμπεριλήφθηκε τυχαία στους αρχηγούς της ομάδας.

Κι επειδή εκτός από παίκτης είναι και δεδηλωμένος οπαδός του ΟΦΗ, το «Γεντί Κουλέ» αποτελεί το σπίτι του. Και χρειάστηκε να περιμένει 1.028 μέρες για να αγωνιστεί ξανά στην ιστορική έδρα της ομάδας σε επίσημο παιχνίδι.

Στο ματς κυπέλλου με τον Πανιώνιο (0-1), ο 29χρονος αριστερός μπακ επιστρατεύτηκε από τον Νίκο Παπαδόπουλο στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης. Ηταν η πρώτη του φετινή συμμετοχή, αφού ο καθαρισμός στο γόνατο τον είχε κρατήσει στα... πιτς για περισσότερο καιρό από τις αρχικές εκτιμήσεις. Στις αρχές Σεπτεμβρίου υποβλήθηκε στην επέμβαση και υπολογιζόταν τότε ότι θα επανέλθει σε ένα μήνα. Τελικά χρειάστηκε να περάσουν τέσσερις για να αγωνιστεί ξανά.

Η προηγούμενη επίσημη συμμετοχή του είχε καταγραφεί στις 23/4/2017 με τη φανέλα της Λάρισας στη Super League σε εντός έδρας νίκη 1-0 επί της Ξάνθης.

Στο αγαπημένο του «Γεντί Κουλέ» είχε να αγωνιστεί όμως από τις 18/3/2015. Τότε σε κεκλεισμένων των θυρών αγώνα ο ΟΦΗ είχε ηττηθεί 0-1 από τον Πανθρακικό. Αυτό ήταν και το κύκνειο άσμα της ομάδας στη Super League... Μετά αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα για οικονομικούς λόγους και κατρακύλησε συνειδητά στη Γ' Εθνική...

Οι ομοιότητες με την τωρινή συγκυρία τρομάζουν. Αν και ο Μονιάκης είναι από εκείνους που πρωτοστατούν στη συσπείρωση εντός των αποδυτηρίων, όπως φάνηκε και με τον πανηγυρισμό του Δημήτρη Μάνου που έτρεξε προς το μέρος του (στον πάγκο), όταν σκόραρε κατά του ΑΟ Χανιά Κισσαμικού...

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep