«Χρίσμα σε κανέναν, σοβαρευτείτε»

Τρεις σύνδεσμοι του ΟΦΗ με κοινή τους ανακοίνωση διαψεύδουν εμπλοκή τους σε συζητήσεις για τα διοικητικά.

Τα σενάρια που τους θέλουν να εμπλέκονται σε συζητήσεις για τα διοικητικά του ΟΦΗ διέψευσαν τρεις σύνδεσμοι της ομάδας. Σε κοινή τους ανακοίνωση ξεκαθάρισαν πως «η δουλειά μας στον ΟΦΗ δεν είναι να παριστάνουμε τους παράγοντες, αλλά να φωνάζουμε για την ομάδα μας από την κερκίδα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Με μεγάλη έκπληξη ενημερωθήκαμε το πρωί ότι κυκλοφορεί ένα ύπουλο άρθρο σε τοπικό μέσο που μας εμφανίζει ως δήθεν συνομιλούντες και συναινούντες σε κινήσεις που αφορούν τα διοικητικά του ΟΦΗ. Θέλουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο ότι ουδέποτε συναντηθήκαμε με κανένα και ουδέποτε δώσαμε «χρίσμα» σε κανένα.

Η δουλειά μας στον ΟΦΗ δεν είναι να παριστάνουμε τους παράγοντες, αλλά να φωνάζουμε για την ομάδα μας από την κερκίδα. Δεν ξέρουμε τι σκοπούς θέλει να εξυπηρετήσει το εν λόγω άρθρο και ο αρθρογράφος του και δεν μας νοιάζει κιόλας.
Σταματήστε να παίζετε με το όνομα του ΟΦΗ και με τον κόσμο του. Τόσα χρόνια σας έχουμε μάθει, αλλά πλέον έχει αρχίσει και γίνεται κουραστικό. Οι καιροί είναι πονηροί όμως έχουν γνώση οι φύλακες. Σοβαρευτείτε!

ΚΡΗΤΕΣ-4 Θ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
SNAKES 4 HERAKLION CLUB
ΣΤΕΚΙ ΦΙΛΩΝ ΟΦΗ ΑΡΧΑΝΩΝ»

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΧΑΝΤΙ

Ο παίκτης του ΟΦΗ Άγγελος Χαντί έκανε ντεμπούτο με την Εθνική Ιορδανίας και η ΠΑΕ έσπευσε να τον συγχαρεί. «Μπράβο Αγγελε! Πάντα επιτυχίες!» ανέφερε σε δελτίο Τύπου η ομάδα του Ηρακλείου για τον 28χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος έπαιξε στο φιλικό με τη Λιβύη (1-1). «Ο μέσος του ΟΦΗ στην πρώτη του κλήση στην Εθνική Ιορδανίας, αγωνίστηκε βασικός. Ο Χαντί είναι Ελληνας έχει πατέρα Ιορδανό και μητέρα Ελληνίδα και πρόσφατα αποδέχθηκε την πρόταση της Εθνικής ομάδας της Ιορδανίας για να αγωνιστεί σε αυτήν» συμπλήρωσε η «μελανόλευκη» ΠΑΕ.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ

Στις προπονήσεις επιστρέφουν την Πέμπτη (28/12) οι παίκτες του ΟΦΗ, μετά το ρεπό λόγω Χριστουγέννων, που έλαβαν από το Νίκο Παπαδόπουλο. Το μεσημέρι της Πέμπτης (28/12) έχει προγραμματιστεί προπόνηση στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, με την οποία ο ΟΦΗ θα ξεκινήσει την προετοιμασία του, για το παιχνίδι με τον ΑΟΧανιά/Κισσαμικό, που θα γίνει στις 6 Ιανουαρίου στο Γεντί Κουλέ.

Last modified onΤετάρτη, 27 Δεκέμβριος 2017 20:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep