«Μόνο έτσι θα προχωρήσω»

Τι ζήτησε ο Φανούρης Βατσινάς στη συνάντηση με τους μετόχους του ΟΦΗ για να ηγηθεί της νέας προσπάθειας.

[googlead][/googlead]

Επισήμως ο Φανούρης Βατσινάς αρκέστηκε να δηλώσει «χρόνια πολλά. αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω περισσότερα», αλλά στη συνάντηση με μετόχους της ΠΑΕ ΟΦΗ το βράδυ της Τρίτης 26 Δεκεμβρίου ξεκαθάρισε υπό ποια προϋπόθεση θα επανέλθει στα διοικητικά της ομάδας για να ηγηθεί μίας νέας προσπάθειας, ώστε να αποτραπεί η διάλυση.

«Πες μας τι μπορείς να κάνεις για την ομάδα και τι θέλεις από εμάς. Σε εμπιστευόμαστε και αυτό προέχει είναι να σωθεί η ομάδα» ανέφεραν στον πρώην πρόεδρο οι μέτοχοι σύμφωνα με νεότερο δημοσίευμα της εφημερίδας «Πατρίς».

Ο Βατσινάς φέρεται να απάντησε -σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ- ότι «μπορώ να βοηθήσω, αλλά θέλω τη στήριξη όλων. Μόνο έτσι μπορούμε να προχωρήσουμε».

Την οικονομική στήριξη όλων έχει ζητήσει κατ' επανάληψη και ο νυν πρόεδρος Φώτης Τσάλος, ωστόσο φαίνεται ότι εκείνος δεν εμπνέει τους μετόχους με το γυαλί στις σχέσεις τους να έχει σπάσει.

Αντίθετα, με μπροστάρη τον Βατσινά -όπως αναφέρει η «Πατρίς»- εμφανίζονται διατεθειμένοι να ενεργοποιηθούν ξανά μέτοχοι που έχουν αποστασιοποιηθεί επί των ημερών του Τσάλου.

Σε κάθε περίπτωση στη Γενική Συνέλευση της Παρασκευής 29/12 (7 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του γηπέδου του ΟΦΗ) αναμένεται να ανοίξουν αρκετοί τα χαρτιά τους.

Μέχρι τότε, πάντως, θα έχει λήξει το τελεσίγραφο του κόουτς Νίκου Παπαδόπουλου και των παικτών που αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο να τραβήξουν το δικό τους δρόμο...

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep