«Είναι απογοητευτικό»

Ο Αλέξης Σπυρόπουλος υποστήριξε ότι ο Παναιγιάλειος ήταν φλύαρος με την Καλλιθέα.

[googlead][/googlead]

Στο γεγονός ότι ο Παναιγιάλειος ήταν φλύαρος με την Καλλιθέα στάθηκε μετά την ήττα (1-2) ο συνεργάτης του Παναγιώτη Γκουτσίδη, Αλέξης Σπυρόπουλος. Στη συνέντευξη τύπου μετά το ματς στο Ελ Πάσο ανέφερε τα εξής: «Ήταν ένα δύσκολο απόγευμα για την ομάδα μας. Παιχνίδι που δεν μπορείς να το τελειώσεις, δεν το χάνεις. Τελευταία έχουμε δεχτεί γκολ στα τελευταία λεπτά των αγώνων. Λάθος που γίνεται συνέχεια, παύει να είναι λάθος. Είναι πρόβλημα που πρέπει να το λύσουμε. Ο αντίπαλος μπήκε δύο φορές στην περιοχή, μια στο 12' και μια στο 89', μας έκανε δύο γκολ και πήρε το παιχνίδι.

Πρέπει να ανασυνταχθούμε, να κοιτάξουμε το πρόβλημα και να συνεχίσουμε. Το θέμα είναι ότι πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας πως το ποδόσφαιρο είναι και νοητικό άθλημα. Μέσα στον αγωνιστικό χώρο πρέπει να κοντρολάρουμε κάποια πράγματα, ώστε να είναι καλύτερα τα αποτελέσματα. Δεν αναφέρομαι στο σημερινό ματς, το λέω γενικά. Να είμαστε τελείως πειθαρχημένοι στον αγωνιστικό χώρο.

Στο δεύτερο ημίχρονο με την Καλλιθέα κάναμε πολλές ευκαιρίες και στο τέλος δεν πήραμε κάτι. Αυτό είναι πολύ απογοητευτικό. Ήμασταν φλύαροι, θέλαμε το ματς για να κάνουμε νέα αρχή. Να σκεφτόμαστε πιο έξυπνα, γιατί και η παραμικρή λεπτομέρεια παίζει ρόλο. Φάγαμε εύκολο γκολ στο τέλος, ενώ η άμυνα ήταν συγκεντρωμένη. Δεν παίξαμε με τρία αμυντικά χαφ, ούτε με αμυντικούς προσανατολισμούς.

Ήμασταν φλύαροι και δεν είχαμε μυαλό και ουσία να τελειώσουμε το παιχνίδι. Το πληρώσαμε και είναι άσχημο αποτέλεσμα».

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 04 Δεκέμβριος 2017 21:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep