Σφίγγει ο κλοιός...

Ο Παναιγιάλειος ισοφάρισε τη χειρότερη και... συνηθισμένη συγκομιδή των τελευταίων χρόνων. Ακολουθεί πρόγραμμα - φωτιά.

[googlead][/googlead]

Ψηλότερα από προηγούμενες χρονιές έβαλε τον πήχη φέτος η διοίκηση του Παναιγιαλείου. Ωστόσο, ούτε η συγκομιδή σε σχέση με προηγούμενα χρόνια αυξήθηκε, ούτε οι προσδοκίες του κόσμου. Το μόνο που αυξήθηκε ήταν οι αλλαγές προπονητών και οι λανθασμένες κινήσεις, με τον πρόεδρο, Αντώνη Ρέλλα να είναι ο μόνος που ανέλαβε την ευθύνη των χειρισμών.

Η ομάδα του Αιγίου μετρά συγκομιδή πέντε πόντων στις έξι πρώτες στροφές, όσους δηλαδή είχε συγκεντρώσει τις δύο προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους (2015-16, 2016-17). Η μέρα με τη νύχτα αν ανατρέξει κανείς στην αγωνιστική περίοδο 2013-14 (14 πόντοι) και 2014-15 (11 βαθμοί). Και το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι... φωτιά.

Την Κυριακή (10/12) ο Παναιγιάλειος υποδέχεται τον Εργοτέλη, σε ένα ματς - τελικό και ακολουθεί εξάδα με όλους τους πρωτοπόρους! Συγκεκριμένα, τα παιχνίδια με Παναχαϊκή (εκτός), Άρη (εντός), Δόξα Δράμας (εκτός), ΟΦΗ (εντός), ΑΟΧ Κισσαμικό (εντός) και Απόλλωνα Πόντου (εκτός).

Εν μέσω, δηλαδή, μεταγραφικής περιόδου οι «μελανόλευκοι» θα πρέπει όχι μόνο να κάνουν στοχευμένες κινήσεις, αλλά και να παρουσιάσουν σαφώς βελτιωμένο πρόσωπο για να αναρριχηθούν.

Ευχαριστήριο της ΠΑΕ

«Η διοίκηση της «ΠΑΕ Παναιγιάλειος» επιθυμεί να εκφράσει τις ευχαριστίες της στον Όμιλο επιχειρήσεων «P.T. Hotelia» που αποτελεί τον μεγάλο υποστηρικτή της φετινής προσπάθειας της ομάδας μας, και προσωπικά στον πρόεδρό του Παντελή Ταρνατόρο, ο οποίος για ακόμα μια φορά απέδειξε εμπράκτως την επιλογή του να συνεργαστεί με τον σύλλογό μας.

Πιο συγκεκριμένα, με απόφαση του κ. Ταρνατόρου, η αποστολή της ομάδας μας για το χθεσινό παιχνίδι με την Καλλιθέα διέμεινε δωρεάν στο πολυτελέστατο ξενοδοχείο «Galaxy hotel» που βρίσκεται στον Άλιμο Αττικής. Η διεύθυνση και το προσωπικό τού ξενοδοχείου παρείχαν στην αποστολή μας όλα εκείνα που απαιτούνται για μια τέλεια διαμονή, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό για την άψογη εξυπηρέτησή της. Σας ευχαριστούμε ολόθερμα!».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 05 Δεκέμβριος 2017 17:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep