Για την κορυφή και το σερί...

Ραντεβού στο γήπεδο έδωσε με τους παίκτες του ο Δημήτρης Σπανός και θα ανακοινώσει την αποστολή του Άρη ανήμερα του ματς με την Παναχαϊκή.
 
 
[googlead][/googlead]
 
Συνέχεια στο νικηφόρο σερί που... τρέχει από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος θα προσπαθήσει να δώσει ο Άρης κόντρα στην Παναχαϊκή (25/11,15:00, ΕΡΤ-3). Οι "κιτρινόμαυροι" έχουν ξεκινήσει ιδανικά την σεζόν, δεν έχουν απώλειες μετά από τέσσερα παιχνίδια, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα προς τους άλλους "μνηστήρες" της ανόδου. 
 
Στον αγωνιστικό τομέα, οι "κιτρινόμαυροι" ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με μια πρωινή προπόνηση της Παρασκευή (24/11), χωρίς κάποιο απρόοπτο. Ο Δημήτρης Σπανός, όπως συνηθίζει στα εντός έδρας παιχνίδια, έδωσε ραντεβού με τους παίκτες του λίγες ώρες πριν από την σέντρα του αγώνα, ενώ όλοι θα βρεθούν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» όπου θα ανακοινωθεί και η αποστολή.
 
Αναφορικά με τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο, η παρουσία του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή μιας και επιθετικός του Άρη έμεινε εκτός προπονήσεων από τις αρχές της εβδομάδας λόγω ενοχλήσεων στην μέση.
 
[googlead][/googlead]
Last modified onΠαρασκευή, 24 Νοέμβριος 2017 17:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep