«Εδώ και τα επόμενα χρόνια»

Μαχητές χαρακτήρισε όλους τους παίκτες του Άρη ο Ούγκο Σόουζα.

[googlead][/googlead]

Ο Ούγκο Σόουζα εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Άρη στη Media Day της Παρασκευής (24/11). Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός εξέφρασε την πρόθεσή του να μείνει και τα επόμενα χρόνια, ενώ σημείωσε πως το φετινό ρόστερ αποτελείται από παίκτες - μαχητές. Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με την Παναχαϊκή:

«Είναι σημαντικό παιχνίδι αύριο. Είμαστε σε καλή κατάσταση και θα τα δώσουμε όλα για τους τρεις βαθμούς».

Για τον τρόπο που ήρθε η νίκη απέναντι στον Εργοτέλη:

«Το να δέχεσαι δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και να πετυχαίνεις τρια και να κερδίζεις είναι σημαντικό. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε τον τρόπο σκέψης και την φιλοσοφία μας, αλλά πρέπει να παίζουμε σε κάθε αγώνα όπως το δεύτερο ημίχρονο».

Για τη νέα χρονιά:

«Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα και συχνή ερώτηση. Φέτος έχουμε 10,20,30 παίχτες που είναι μαχητές και μπαίνουν στο γήπεδο να τα δώσουν όλα. Πέρυσι είχαμε μία ομάδα με περισσότερη ποιότητα, αλλά είναι δύσκολο να προσαρμοστεί ένας παίκτης από την πρώτη κατηγορία στην δεύτερη».

Για τις ομιλίες στον αγώνα με τον Εργοτέλη:

«Ήταν πολύ σημαντικό αυτό που έγινε στο ημίχρονο. Ήταν σημαντική η παρέμβαση του προπονητή που μας έδειξε τι πήγε λάθος. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε την αγωνιστική μας συμπεριφορά».

Για την άμυνα:

«Μου αρέσει ο Δεληζήσης. Κάνει το καλύτερο. Σε τρια παιχνίδια δεν δεχτήκαμε γκολ, και θυμώνω όταν δέχομαι γκολ. Δουλεύουμε για να μην δεχτούμε γκολ».

Για το αν περίμενε όταν ήρθε ότι θα είναι αναντικατάστατος:

«Για να είμαι ειλικρινής όχι. Είναι φανταστικό αυτό που δείχνουν οι φίλοι του Άρη για μένα. Αυτό με κάνει να δουλέψω πιο πολύ καθημερινά για να βοηθήσω τον Άρη να πάει εκεί που ανήκει».

Για το αν θα μείνει για τα επόμενα χρόνια:

«Ο λόγος που έμεινα φέτος είναι γιατί θέλω να μείνω και τα επόμενα χρόνια. Το φιλικό με την Μπόκα Τζούνιορς είναι κάτι που είχα δει και θέλω να το ξαναζήσω τα επόμενα χρόνια».

Για το αν έχει ξανα δει τέτοια ατμόσφαιρα:

«Έχω παίξει και στην Α' Βελγίου αλλά σε καμιά περίπτωση σαν τον Άρη».

Για τον κόσμο:

«Ξέρω την πραγματικότητα του Άρη. Ξέρω ότι η ομάδα είναι σε δύσκολη κατάσταση και εμείς αυτό που κάνουμε είναι να παλεύουμε για να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο».

Για το αν θα δοθεί παραπάνω βάρος στο ματς με την Παναχαϊκή ή στο Κύπελλο με τα Γιάννενα:

«Σημαντικό είναι το αυριανό παιχνίδι. Πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι αλλά φυσικά και με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα δώσουμε το 100% για να προκριθούμε».

Και τέλος προχώρησε σε κάλεσμα:

«Είναι σημαντικό να έρθουν αύριο οι φίλαθλοι για να μας βοηθήσουν ώστε να νικήσουμε και να πάρουμε ψυχολογία για το παιχνίδι με τα Γιάννενα».

Πηγή: allaboutaris.com

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 24 Νοέμβριος 2017 14:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep