"Παναχαϊκή όπως... Μπόκα!"

Το video της ΠΑΕ Αρης με τους παίκτες να καλούν τον κόσμο να δημιουργήσει ατμόσφαιρα... Μπόκα Τζούνιορς και κόντρα στην Παναχαϊκή.

[googlead][/googlead]

Η δυναμική του Άρη φάνηκε στο σούπερ φιλικό με τη Μπόκα Τζούνιορς και οι παίκτες της ομάδας καλούν τον κόσμο να δημιουργήσει ανάλογη ατμόσφαιρα και στο σαββατιάτικο αγώνα (25/11, 15:00, ΕΡΤ3) πρωταθλήματος με την Παναχαϊκή στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Τρεις εξ αυτών μάλιστα, οι Βαγγέλης Πλατέλλας, Γιώργος Καντιμοίρης και Μανώλης Τζανακάκης απηύθυναν το κάλεσμα on camera με την ΠΑΕ να ανεβάζει κατόπιν το video στα social media.

Αρχικά προβάλλονται εικόνες από το φιλικό με τη Μπόκα Τζούνιορς και στη συνέχεια εμφανίζεται ο Βαγγέλης Πλατέλλας αναφέροντας πως "στο φιλικό με τη Μπόκα δείξαμε σε όλη την Ελλάδα ότι ο Άρης είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα. Θέλουμε ξανά να ζήσουμε όλοι το ίδιο πράγμα. Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο στο γήπεδο".

Ο δεύτερος παίκτης που μιλάει στο video είναι ο τερματοφύλακας Γιώργος Καντιμοίρης σημειώνοντας: "πάμε για το πέντε στα πέντε και σας θέλουμε κοντά μας. Βήμα - βήμα ομάδα και κόσμος προχωράμε μαζί και φέτος θα πετύχουμε το στόχο μας".

Στο τέλος ο Μανώλης Τζανακάκης δείχνει και διαβάζει το μήνυμα που έχει αναγραφεί σε κεντρική εξέδρα του "Κλεάνθης Βικελίδης" ("εδώ παίζουμε μπάλα εμείς") και προσθέτει: "φέτος θα πάρουμε αυτό που δικαιούμαστε. Σας περιμένουμε το Σάββατο όλους στο γήπεδο".

Το videο κλείνει με το "...όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Κλεάνθης Βικελίδης"!

 

Media

Last modified onΠέμπτη, 23 Νοέμβριος 2017 13:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep