"Εφτασε η ώρα του Σπανού"

Ο πρώην τεχνικός της Σπάρτης Κώστας Σωτηρόπουλος τόνισε ότι έφτασε η ώρα του Σπανού να ανέβει στη Super League, ενώ ευχήθηκε να προβιβαστεί και η Παναχαϊκή.

[googlead][/googlead]

Αποθέωσε τον Δημήτρη Σπανό, προέβλεψε ότι έφτασε η ώρα του να ανέβει στη Super League με τον Αρη, ενώ ευχήθηκε να προβιβαστεί και η ομάδα που τον ανέδειξε, η Παναχαϊκή.

Ετσι συνοψίζεται η συνέντευξη στο Yellow Radio του Πατρινού προπονητή Κώστα Σωτηρόπουλου που αποχώρησε από τη Σπάρτη στις 21/11 και κλήθηκε να σχολιάσει το σαββατιάτικο (25/11, 15:00, ΕΡΤ3) Αρης - Παναχαϊκή.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

-Για το ότι αναμένεται αρκετός κόσμος στο γήπεδο:
"Νομίζω ότι μπορεί να γίνει αυτό. Είναι ευχάριστο. Αλλο το Χαριλάου με 2.000 και άλλο με 10.000 κόσμο. Είχαμε παίξει στην Β’ Εθνική με την Παναχαική ενάντια στον Άρη και είχε έρθει 15.000 κόσμος. Αλλη ατμόσφαιρα όπως και να το κάνουμε".

-Για την Παναχαική:
"Είναι υπολογίσιμος αντίπαλος. Είναι οργανωμένη ομάδα φέτος και το χαίρομαι. Γίνεται μια πάρα πολύ καλή δουλειά. Εύχομαι να πάνε καλά τα πράγματα, γιατί είμαι από την Πάτρα και η Παναχαική είναι η ομάδα που με ανέδειξε".

-Για τον Δημήτρη Σπανό:
"Είχαμε συνεργαστεί 1,5 χρόνο στην Παναχαϊκή και μισό χρόνο στη Λαμία. Μιλάμε ακόμα. Πιστεύω ότι έφτασε η ώρα να κάνει το άλμα στην Super League με τον Άρη. Έφτασε η ώρα του Σπανού να ανέβει με τον Άρη και η ώρα του Άρη να ανέβει με τον Σπανό. Είναι εργάτης στο γήπεδο. Είναι σοβαρός, παλεύει. Είναι τελειομανής, θέλει όλα να γίνονται τέλεια.

Έχω γνωρίσει όλους τους προπονητές της Ελλάδας και νομίζω ότι ο Δημήτρης είναι ένας από τους καλύτερους".

-Για τον Παύλο Μυροφορίδη:
"Είχαμε μια άψογη συνεργασία στη Λαμία".

-Για τον Άρη:
"Είναι φαβορί για Super League. Εχει κάνει πολύ καλό ξεκίνημα. Αν κάνει το 5/5 είναι σημαντικό αυτό. Εγώ εύχομαι να ανέβουν και οι δυο ομάδες".

-Για τα υπόλοιπα φαβορί πλην Άρη και Παναχαϊκής;
"Θεωρώ ότι σίγουρα θα είναι η Δόξα Δράμας, τα Τρίκαλα, η Καλαμαριά αν και είναι λίγο δύσκολο να εξοικειωθεί στην κατηγορία, ο ΟΦΗ, αλλά και η Σπάρτη".

-Για το ότι άργησε να ξεκινήσει η Football League:
"Εγώ πιστεύω ότι θα επηρεάσει λίγο τις ομάδες που ξεκίνησαν νωρίς προετοιμασία. Τις ομάδες που ξεκίνησαν αργά δεν τις έχει επηρεάσει ακόμα. Όλες οι ομάδες έχουν φορμαριστεί για άλλες ημερομηνίες. Γι' αυτό όποιος βγαίνει αλώβητος στην αρχή θα έχει πλεονέκτημα. Ο Άρης πέρυσι έφερε ισοπαλία με τον Αιγινιακό και έχασε από τα Τρίκαλα. Φέτος είναι ήδη στο +5".

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep