«Ο διακόπτης… γύρισε στο ημίχρονο»

Ο τεχνικός του Άρη, Δημήτρης Σπανός Ο τεχνικός του Άρη, Δημήτρης Σπανός

«Μακάρι όλοι οι πρόεδροι να έρχονταν στα αποδυτήρια για να εμψυχώσουν τους παίκτες» δήλωσε ο τεχνικός του Άρη, Δημήτρης Σπανός αναφερόμενος στον Θόδωρο Καρυπίδη. 

[googlead][/googlead]

Τέλος καλό όλα καλά για τον Άρη, στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη ωστόσο ο Δημήτρης Σπανός δεν παρέλειψε να σταθεί και στην κακή εικόνα της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο. Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» πάντως τόνισε πως η πραγματική ομάδα του εμφανίστηκε μετά την επιστροφή της από τα αποδυτήρια.

Στην αρχική τοποθέτησή του στην Συνέντευξη Τύπου ο Δημήτρης Σπανός τόνισε: "Για εμάς ήταν ένα παιχνίδι... ροντέο, κάτι που όμως δεν το θέλαμε και δεν θέλαμε να το ξαναδούμε. Όταν λέμε ότι είμαστε σοβαροί, δεν γίνεται να τρέχουμε για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Κάτι πολύ σημαντικό για μένα. Κάναμε ένα ημίχρονο, νομίζοντας ότι κερδίσαμε πριν παίξουμε. Ο Εργοτέλης είναι μία ομάδα που αν την αφήσεις να παίξει, θα σε διαλύσει. Επειδή όμως η ομάδα έχει ένα βαθύ ρόστερ, τα παιδιά που μπήκαν και γενικά όλοι μαζί, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να γυρίσουμε το ματς. Ο διακόπτης πολλών παικτών... γύρισε στο ημίχρονο. Είμαι ευχαριστημένος από την αντίδραση που βγάλαμε. Φέτος θα πουλήσουμε πολύ δύσκολα το... τομάρι μας. Συγχαρητήρια στα παιδιά, όπως και στον κ. Γκώνια. Αυτό που βλέπω στον Εργοτέλη, είναι εξαιρετικό. Αν μπορέσουν να το συνεχίσουν, θα είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος. Τέτοια παιχνίδια δίνουν θεατές και... καρδιακούς."

Στην συνέχεια στάθηκε στην παρουσία του Θόδωρου Καρυπίδη στα αποδυτήρια κατά την διάρκεια του ημιχρόνου προκειμένου να εμψυχώσει τους παίκτες: "Η πραγματική μας εικόνα, το πλάνο μας σαν ομάδα εφαρμόστηκε στο δεύτερο μέρος. Επειδή όμως η ευθύνη βαραίνει τον προπονητή, προφανώς δεν τους έπεισα στην αρχή να μην επιτρέψουν στον Εργοτέλη να κυκλοφορήσει τη μπάλα. Και ο τεχνικός διευθυντής και ο πρόεδρος, ήρθαν για να παροτρύνουν τα παιδιά. Μακάρι όλοι οι πρόεδροι να έρχονταν στο ημίχρονο για να εμψυχώσουν τους παίκτες."

Παράλληλα αναφέρθηκε στην παρουσία του Μάρκου Ντούνη, η είσοδος του οποίου βοήθησε σημαντικά τους «κιτριναόμαυρους»: "Πρέπει να είσαι και λίγο παιδαγωγός. Όποιο παιδί κάνει υπομονή, πιστέψει στον προπονητή, θα βγάλει και τις πραγματικές του ικανότητες. Τον Ντούνη που είχα στο μυαλό μου, τον είδα σήμερα. Έκανε υπομονή, δούλεψε. Μπορεί να είχαμε κόντρες, όμως όλοι λειτουργήσαμε για το καλό της ομάδας. Με κάποιες περιπτώσεις χαίρομαι, με άλλες σηκώνω τα χέρια ψηλά". Τέλος για την μοναξιά της κορυφής αρκέστηκε να πει: "Η βαθμολογία λέει πάντα την αλήθεια".

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 19 Νοέμβριος 2017 19:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep