Στα... θρανία η ΑΣΑ (photos)

Αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της Αναγέννησης Καρδίτσας επισκέφτηκε το 2ο ΕΠΑΛ της πόλης και μοίρασε εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο. 

[googlead][/googlead]

Στο 2ο ΕΠΑΛ Kαρδίτσας βρέθηκε την Παρασκευή (10/11) αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της Αναγέννησηςς. Πέραν της γνωριμίας με τους μαθητές, οι «κιτρινόμαυροι» μοίρασαν δωρεάν εισιτήρια για τον εντός έδρας αγώνα με τον Παναιγιάλειο (12/11, 15:00). 

Αναλυτικά η ενημέρωση από πλευράς ΑΣΑ: «Αντιπροσωπεία της ομάδας μας βρέθηκε σήμερα το πρωί (10/11) στο 2ο ΕΠΑΛ Καρδίτσας.cΤα παιδιά του σχολείου υποδέχτηκαν με μεγάλη αγάπη και ενθουσιασμό τους ποδοσφαιριστές Γιώργο Μπιτέλη, Φώτη Κισκαμπάνη, Νέστορα Γκέκα, Παναγιώτη Πλαβούκο, Στέλιο Ποζατζίδη, Γιάννη Σταματάκη, Βασίλη Κρανή, τον προπονητή και άμεσο συνεργάτη του Γιώργου Βαζάκα, Παναγιώτη Μπούτα, τον γυμναστή της ομάδας, Γιώργο Μιλήγκα, τον Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ κ. Βαλάντη Μπλέτσα και τον Γενικό Αρχηγό κ. Σωκράτη Μπουντούρη, όταν η αποστολή της Αναγέννησης πέρασε την πόρτα της αίθουσας εκδηλώσεων του 2ου ΕΠΑΛ.

Η επίσκεψη είχε διπλό ρόλο αφού πέρα από τη γνωριμία των ποδοσφαιριστών με τους μαθητές, πραγματοποιήθηκε κάλεσμα με δωρεάν εισιτήρια για τα παιδιά στο Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο (15:00).Πέραν των εισιτηρίων, η ΠΑΕ Αναγέννηση ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης για την όμορφη εκδήλωση παρέδωσε αναμνηστικό λάβαρο στον Διευθυντή του 2ου ΕΠΑΛ Καρδίτσας κ. Αναστάσιο Τσίρα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την άψογη υποδοχή και συνεργασία τον κ. Τσίρα και τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής κ. Ευθύμιο Μάττα.Η πρωτοβουλία της ΠΑΕ Αναγέννηση θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα με επισκέψεις σε σχολεία της Καρδίτσας, προωθώντας με αυτόν τον τρόπο την καλλιέργεια του κιτρινόμαυρου φίλαθλου πνεύματος.

Μετά τιμής,

ΠΑΕ Αναγέννηση»

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 10 Νοέμβριος 2017 16:02

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep