Την ύστατη ώρα…

Ο Ουσμάν Σουντουρά (αριστερά) Ο Ουσμάν Σουντουρά (αριστερά)

Ο Ουσμάν Σουντουρά συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις, στην Αναγέννηση Καρδίτσας ωστόσο θεωρούν ότι θα δώσει το παρών κόντρα στον Παναιγιάλειο. 

[googlead][/googlead]

Την… τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Ουσμάν Σουντουρά στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιγιάλειο (12/11, 15:00). Ο μέσος της Αναγέννησης Καρδίτσας την Παρασκευή (10/11) έβγαλε μέρος της προπόνησης, συνεχίζοντας ωστόσο να έχει ενοχλήσεις στον αστράγαλο. Έτσι θα δοκιμάσει να μπει σε φουλ ρυθμούς το Σάββατο και αναλόγως ο Γιώργος Βαζάκας θα αποφασίσει για το αν θα τον συμπεριλάβει στα πλάνα του. Πάντως υπάρχει αισιοδοξία πως ο 23χρονος ποδοσφαιριστής θα δώσει το παρών στον κυριακάτικο αγώνα. Όσον αφορά την προετοιμασία των Θεσσαλών συνεχίστηκε χωρίς κάποιο απρόοπτο, με μοναδική απουσία αυτή του τιμωρημένου, Φώτη Κισκαμπάνη.

Από κει και πέρα ο Γιώργος Βαζάκας μιλώντας στο FLNEWS για μια ακόμα φορά στάθηκε στην ανάγκη στήριξης από τους οπαδούς: «Αυτή είναι η δύναμη της Αναγέννησης. Είμαστε μια νέα ομάδα, με πολλά νέα παιδιά που τους έχουν ανάγκη. Τους περιμένουμε στο παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο».

Last modified onΠαρασκευή, 10 Νοέμβριος 2017 15:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep