«Δεν κοιτάμε την τσέπη μας»

Οι ποδοσφαιριστές του Αχαρναϊκού μένουν πιστοί στην προσπάθεια τους και την ανάδειξη τους μέσα από αυτά τα παιχνίδια σύμφωνα με τον Βασίλη Καρβουνίδη. Οι ποδοσφαιριστές του Αχαρναϊκού μένουν πιστοί στην προσπάθεια τους και την ανάδειξη τους μέσα από αυτά τα παιχνίδια σύμφωνα με τον Βασίλη Καρβουνίδη.

Ο Βασίλης Καρβουνίδης, μίλησε από την πλευρά των ποδοσφαιριστών του Αχαρναϊκού για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα.

[googlead][/googlead]

Για την προσπάθεια κάθε παίκτη του Αχαρναϊκού να δείξει τι αξίζει μίλησε ο Βασίλης Καρβουνίδης στην συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα του Αχαρναϊκού από την ΑΕ Καραϊσκάκης με 1-0. 

«Ήταν ένα μοιρασμένο παιχνίδι και δυστυχώς λίγο πριν το φινάλε δεχτήκαμε ένα γκολ από στατική φάση. Είχαμε μία πάρα πολύ καλή εικόνα. Η ομάδα έχει δέσει αυτούς τους 2,5 μήνες. Είμαστε όλοι κάτω των 23, μία οικογένεια και κάθε Κυριακή πάμε με σκοπό να κρατήσουμε την ομάδα εκεί που της αρμόζει και να δώσουμε ο καθένας το 100%.

Επιβάλαμε τον ρυθμό μας σε αρκετά χρονικά σημεία, σε άλλα μας πίεσε και ο Καραϊσκάκης που ήθελε να δείξει πράγματα μπροστά στον κόσμο της και να επανέλθει μετά την πρώτη ήττα που είχε στην πρεμιέρα. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τον ρυθμό και βρεθήκαμε να κυνηγάμε στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από όλους. Τους νιώθω οικογένειά μου και πιστεύω ότι αν η ομάδα μείνει εκεί που της αρμόζει θα κάνει πολύ μεγάλα πράγματα φέτος».

Σε ερώτηση για τα οικονομικά προβλήματα:

«Είμαστε νέοι ποδοσφαιριστές, άρα τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν κοιτάμε την τσέπη μας. Κοιτάμε την καριέρα μας. Μας επηρεάζουν, αλλά τα αφήνουμε σε δεύτερη μοίρα. Μόλις πατάμε το πόδι μας στο γήπεδο κοιτάμε να παίξουμε πρώτα για την ομάδα και μετά για τους εαυτούς μας. Ναι μεν υπάρχουν προβλήματα, αλλά πρέπει να τα ξεπερνάς.

Οι πλην 27 βαθμοί είναι από περσινούς ποδοσφαιριστές. Εμείς είμαστε νέα ομάδα, μια νέα οικογένεια που σημαίνει ότι μας νοιάζει το τώρα. Η ποινή είναι θέμα της διοίκησης. Ναι, είχαμε τρεις βαθμούς και θέλαμε να φτάσουμε στους έξι, μας πειράζει. Δεν σημαίνει ότι πρέπει να κοιτάμε το πλην 27, κοιτάμε το τώρα. Για εμάς είναι συν τρία».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 06 Νοέμβριος 2017 13:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep