«Έπαθα πλάκα...»

Ο Πέτρος Δημητρίου μίλησε για τον Αχαρναϊκό που είναι πιθανό να μην... ξαναπαίξει και έστειλε μήνυμα πόσο κρίμα θα είναι μία τέτοια εξέλιξη.

[googlead][/googlead]

Ο τεχνικός της ομάδας του Μενιδίου Πέτρος Δημητρίου μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του, ενώ αναφέρθηκε στα όσα αντιμετωπίζουν αυτές τις ημέρες ο ίδιος και οι ποδοσφαιριστές του. Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Συγχαρητήρια στον Σάκη και στην ομάδα του για τη νίκη. Με αυτό που είδα σήμερα από την ομάδα μου έπαθα πλάκα. Ερχόμαστε από μία περίοδο με καλά φιλικά παιχνίδια, με μία καλή εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό και νίκη την 1η αγωνιστική. Και την Παρασκευή παθαίνουμε ψυχρολουσία και μαθαίνουμε ότι είμαστε στους μείον 27.

Φανταστείτε εσείς να έρθει μια ομάδα που ξέρει ότι μπορεί να μην ξαναπαίξει και να παρουσιάζει αυτό το θέαμα που είδατε σήμερα. Νιώθω υπερήφανος. Με έχουν εντυπωσιάσει τα παιδιά. Πιστεύω ότι ελέγχαμε το παιχνίδι, είχαμε ευκαιρίες, την κατοχή απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο.

Πιο πολύ θέλω να πω για τα ψυχικά αποθέματα των παιδιών μ' αυτή την ψυχρολουσία που πάθαμε. Στη μοναδική στημένη φάση που δεν λειτουργήσαμε σωστά φάγαμε το γκολ. Είχαμε κάποιες τελικές, θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει ένα τέρμα. Για να αποδείξουμε ότι τα παιδιά αυτά, οι μικρότεροι στην κατηγορία από 16 έως 22 έχουν παρουσιάσει αυτό το θέαμα. Όταν κάποιος ξέρει ότι μπορεί και να μην ξαναπαίξουμε, καταλαβαίνετε ότι μόνο συγχαρητήρια μπορώ να δώσω. Είχαμε τον έλεγχο και το πιο δίκαιο θα ήταν η ισοπαλία.

Καλή επιτυχία στον Καραϊσκάκη. Εμείς περιμένουμε με μεγάλη αγωνία την εβδομάδα, αφού θα ξεκαθαρίσει τι θα γίνει. Αυτή είναι η στενοχώρια και η λύπη μου. Όταν έχεις κάνει μια ομάδα εδώ και τρεις μήνες από μικρά παιδιά και παρουσιάζει αυτό το θέαμα, είναι κρίμα αυτή η ομάδα να σταματήσει και να μην προχωρήσει. Στα 30 χρόνια καριέρας δεν μου έχει τύχει ξανά αυτό. Και ήρθαμε και αυθημερόν...».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 05 Νοέμβριος 2017 23:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep